Bántad már meg idén, hogy szenteste/karácsonykor fel mertél lépni a fb-ra...?
Figyelt kérdés
...és így rádömlött a bullshit, hogy mindenkinek milyen tökeletes csudálatos karácsonya van?2022. dec. 24. 15:42
2/23 anonim válasza:
Nem hoz lázba a kamu karácsonyi posztok.
3/23 anonim válasza:
Szerencsére a FB algoritmusa tudja, hogy nem szeretem más csücsörítős képeit nézegetni, így javarészt mémeket kapok.
4/23 anonim válasza:
Csak óvatosan görgettem lefelé, és amint megláttam az első karácsonyi jókívánságot, már zártam is be
5/23 anonim válasza:
Nem. Én általában csak engem érdeklő csoportokban szoktam olvasni Facebookon. Mások karácsonyi képeit nem nézegetem.
6/23 anonim válasza:
Nem, engem nem bánt az, ha más boldog vagy a családjával van.
7/23 anonim válasza:
Pont most rakta fel az egyik nő ismerősöm a boldog családos csoportképes karácsonyfás képet. Még jó, hogy szabadidőmben meg én kúrogatom. Erről ennyit. :D
8/23 anonim válasza:
Krumplinak teljesen igaza van!Még ha boldogtalan is :(
9/23 anonim válasza:
Őszintén nekem inkább taszítóak a karácsonyos posztok. Ilyenkor mindig örülök, hogy nálunk milyen szuper minden, pont olyan, ahogy mi szeretjük, és nem kívánkoznék át senki máshoz.
10/23 anonim válasza:
Engem nem zavar. Egyszerűen tovább görgetek, ha valami nem tetszik, vagy nem érdekel.
Bár nem viszem túlzásba és nem öntöm el karácsonyi képekkel a közösségi oldalakat, én nagyon szeretem a karácsonyt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!