Ez csak szerintem nagyon vicces?
Figyelt kérdés
Az egyik utcában ahol éhezők viadala van a helyekért még fizetős időszakban is, és kb csoda megállni parkoltam le. Odaértem a kocsihoz, mert végeztem a dolgommal, és elkezdek kitolatni, és látom, hogy már valaki várakozik, hogy beállhasson a helyemre.
Én meg mint aki nem is akar elmenni, hanem csak ráigazít a parkolásra, kitolattam picit, visszaálltam, és leállítottam az autót.
Erre olyan ideges lett a csávó, aki a oda akart beállni, ahonnan én kiállni, hogy elkezdett izomból kitolatni a parkolóból, a a kerekek csikorogtak kb, és gondolom idegességében nem figyelt, és nekitolatott a mögötte lévőnek.
Én elkezdtem szakadni a röhögéstől ezen :D vagy ez csak szerintem vicces?
2022. dec. 24. 12:44
11/13 anonim válasza:
Egyébként nem csak neked vicces, aki a helyedre akart beállni, az este valószínűleg már röhögve mesélte a haveroknak, hogy mekkora balf*szt látott a parkolóban.
12/13 anonim válasza:
Szerintem meg rohadt vicces :D
13/13 anonim válasza:
Szerintem is vicces, hogy milyen idegbeteg emberek vannak. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!