Miért ennyire utálatosak az emberek?
Van gyerekkori skizofrén ismerősöm(férfi vagyok és ő is)Egy-egy találkozásnál a testi épségem is veszélyben volt,mikor paranoid téveszmék gyötörték,s erősen agresszívvá vált.Azóta mondjuk szed gyógyszereket,és egy szociális otthonban él.Gyógyszeres kezeléssel együtt egészen egyben van,egy kicsit furcsa dolgai vannak,de nem agresszív,lehet vele beszélgetni.Édesanyja skizofrén volt,ennyit tudok a betegsége családi hátteréről.Mondjuk az életkörülményei is elég sivárok voltak(szegénység,kábítószeres periódus,társas elszigeteltség)és biztos,hogy ezek is beletettek egy jó adagot az egészbe.
Kérdező,mérlegeljetek.Ennyit azért hozzátennék.Ítélkezni nem akarok fölöttetek.Mindenki megszületik,akinek meg kell születnie.Akárhogy is döntötök,kívánom a legjobbakat nektek!
"Barátnőm skizofrén. Szedi a gyógyszereket, de még így se bíznék rá egy gyereket."
Előfordult, hogy nem szedte a gyógyszereit, vagy még amellett is tévképzetei voltak?
Nekünk még meg kell beszéljük a pszichiáterrel, hogy legyen, mert a jelenlegi gyógyszerei mellett nem vállalhat gyereket.
"Mert magyarország"
Igen, sajnos észrevettem én is, hogy itt minden téren elmaradottabbak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!