Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkó vagyok, ha ilyenkor...

Bunkó vagyok, ha ilyenkor karácsonykor amúgy semmilyen szolgáltatóhelyen/boltban nem kívánok kellemes ünnepeket?

Figyelt kérdés

Gondolok itt (kis)boltra/drogériára/postára/orvosra.

Tehát csak köszönök és semmit több.

Nekem amúgy is baromi nyálas ünnep a karácsony és herótom van az összes álszent "jaj jópofizzunk egy évben egyszer amúgy többi alkalommal meg a hátam közepére nem kívánlak" megnyilvánulástól.

Eleve nem vagyok vallásos, nekem a karácsony semmit nem jelent és mivel évtizedek óta ilyenkor már havazás sincs a globális felmelegedés miatt így a fikarcnyi hangulata sem jön át amikor a meleg szobában lehetne pihenni és nézni a hóesést.

Ma is tiszta sár és köd minden. Mintha csak egy átlag okt.23-i munkaszüneti nap lenne.

2022. dec. 23. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagy az. Minek a konvencionális h*eségeket követni?
2022. dec. 23. 15:19
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Sokat álltam a pult másik oldalán, úgyhogy beleérzem magam a dolgozók helyzetébe, ma nekem is - mint sokaknak - utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy jaj, fogytán van a wc papír, meg ez meg az, és kéne egy kis tartalék kaja is, mert nem lesz bóóóót, szóval beálltam a kígyózó sorba, és aztán a végén akartam valami kedveset mondani a kasszásnak, de nem az jött ki a számon, hogy "boldog karácsonyt", hanem tök őszintén annyi, hogy "kitartást, mindjárt vége!" Nevetett.

Szolgáltató szektorban dolgozom, egyáltalán nem bánom, ha nem kívánnak boldog karácsonyt. Persze azt se, ha igen, csak olyan fura számomra, ilyenkor mindig remélem, hogy ez csak egy ilyen beidegződés, vagy akar valami kedveset mondani és jobb nem jut eszébe, remélem, nem arról van szó, hogy nem esik le neki, hogy én holnap is itt leszek. És holnapután is. És azután is. Nálunk nincs karácsony, nem is értem, az emberek ebbe nem gondolnak bele? Vagy el se tudják képzelni?

2022. dec. 23. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha mondják azért illik viszonozni. Nekem hangulatomtól függ.
2022. dec. 23. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Imádom a karácsonyt, de én se szoktam mondani magamtól senkinek se, hogy boldog karácsonyt. Egyszerűen nem érzek rá késztetést és magamtól eszembe se jut. Egyedül akkor mondom magamtól, amikor ajándékot adok valakinek az ünnepek során.
2022. dec. 23. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Úgy, ahogy a #9 mondja. Álszent szerintem is és nem is attól lesz valakinek jó a karácsonya, ha egy vadidegen vagy akit az ember látásból ismer, azt kívánja, plusz mikor az nap már a 100. idegen mondja, speciel én már a hátam közepére sem kívánom, de ez gondolom emberfüggő is, lehet valakinek jól esik még akkor is. Akikkel kialakult már egy fajta kapcsolat, pl. régóta ugyanabba a boltba jár, fizetéskor váltanak pár szót, az megint más, de ezt az ember érzi úgy is, lényeg, senki nem fog megharagudni rád, ha nem kívánsz.
2022. dec. 23. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Ez olyan mint amikor azt mondják kellemes hétvégét.

Egyébként meg azt vettem észre hogy inkább idegesiti az eladókat hogy fizetés után még mindig láb alatt van a vevő mert mögötte még csomóan állnak és húzza az időt mert boldog karácsonyozik. :D

Én néha nyáron szoktam mondani amikor senki sem figyel rám, olyankor egyből rám néznek. :D

2022. dec. 23. 17:54
 17/18 anonim ***** válasza:
29%

Nem vagy bunko! A rohadek karacsonyt nem vagyunk kotelesek unnepelni.

Ha nem erdekel,h jo karacsonyalesz,’miert kene kivannom neki barmit.

O csak egy biodiszlet. Oruljon,ha koszonok neki egyaltalan.

N

2022. dec. 23. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha kívánnak, viszont kívánom, de magamtól nem jutna eszembe. Idén főleg nem, pár nappal ezelőttig olyan érzésem volt mintha hetek lennének még karácsonyig, eszembe sem jutott.
2022. dec. 23. 21:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!