Meg kérdeztem egy lánytól velűk volt időd találkozni? Erre megsértődött, ez normális?
Figyelt kérdés
2022. dec. 23. 09:34
51/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm ha tévedtem te nem haragudtál meg rám
2022. dec. 27. 20:39
52/57 A kérdező kommentje:
Eltelt 2 év de én mindenap emlékeztettem őt
2022. dec. 27. 20:40
53/57 anonim válasza:
Jéééézusom...
Hát én már a 2. hónap után feljelentettelek ovlna zaklatásért és távolságtartásit kértem volna ellened. Kva ijesztő amiket írsz.
54/57 anonim válasza:
Jól tetted kérdező, így is kell. Sokan elfelejtik, hogy milyen kis senkik, időnként emlékeztetni kell őket, hogy az életük is csak egy ezrest ér, nem többet!
55/57 A kérdező kommentje:
Ja ja meg mikor kérdi mikor akarsz békén hagyni, azt válaszolom majd jövőhéten. 1 éven át játszottál velem, majd j{vőhéten találkozunk? Vagy október vagy november vagy inkäbb december?
2022. dec. 28. 19:10
56/57 A kérdező kommentje:
Már egyáltalán nem reagál semmire sem hívhatom egésznap
2023. jan. 1. 20:15
57/57 anonim válasza:
Kérdező, mit vártál? Kimeríted a zaklatás fogalmát, örülj, hogy nem kopogtattak még a rendőrök..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!