Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pasik, ti elvárjátok a nőktől...

Pasik, ti elvárjátok a nőktől a tökéletes testet? Milyen testet vártok el? (linkeljetek példát)

Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 06:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

21, attól még hülye vagy.

Én egy darab nőt nem ismerek, aki oda lenne a "chad" testekért.

Én viszolygok az ilyen kigyúrt testektől. Egy lefóliázott nyers csirke jut róluk az eszembe, hozzá se tudnék érni.

2022. dec. 22. 14:19
 22/27 anonim ***** válasza:
#22 Ne sértegess. Különben is mindig nekem van igazam.
2022. dec. 22. 14:21
 23/27 A kérdező kommentje:
Az én jelenlétemben biztos nem.
2022. dec. 22. 14:27
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nekem barátnőm nem valami szép. De ha tudom hogy át fog jönni fel izgatom magama jó nőkkel a neten. Jó nagy mellű nagyon szexy lányokat nézek. Nagyon felizgatom magam, aztán neki esek barátnőmnek ha már itt van.
2022. dec. 22. 14:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Huhh, ezek a válaszok....

Egyébként nekem valahogy nincs is kifejezetten egy testalkat ami bejönne. Általában, szerintem nem csak én, a nőket úgy "összeségében" nézzük. Van olyan kissé dagi lány, aki jól néz ki, meg olyan is, aki vékony, de csúnyácska. Olyan is van, aki vékony/dagi, csúnyácska, de olyan aranyos pisze orra van🤗

😂😂

2022. dec. 22. 16:17
 26/27 anonim ***** válasza:

Vannak elképzeléseim a számomra szép nő külleméről, de de nem várom el! Számolatlan nőt ismertem meg eddig eltelt életem folyamán, aki dekoratív, külsőre kellemes küllemű volt... Aztán megszólaltak! Az igazán szép nők legtöbbjének "rohadt a lelke", - tudatosan élnek vissza a női mivoltukkal és a legnagyobb ellenségei egymásnak. Sokszor egy vadnak tartott, antiszociális férfiba nem szorul annyi gyűlölet, agresszivitás, mint ezekbe.

Több, mint 20 éve élek egy túlsúlyos nővel, - a feleségemmel, - akit senkire (!), - nemhogy egy kikent. kifent macsekra, senkire - nem cserélnék el! Ilyen küllemmel is ismertem meg, nem az idő múlása tette túlsúlyossá, de a lelke és az irányomba tanúsított viszonyulása pótolhatatlan.

2022. dec. 22. 16:26
 27/27 anonim ***** válasza:

17-es,Kérdező

Nem értelek! Nem erről beszéltem.

2022. dec. 23. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!