Nektek milyen a tökéletes alak vagy milyen alakú lányok/fiúk jönnek be? Képet linkeljetek légyszi!
Figyelt kérdés
2019. febr. 28. 20:43
1/10 anonim válasza:
Számomra a csinosan telt duci nők a tökéletes forma. Tehát mindenből legyen több de legyen egyben az egész.
2/10 anonim válasza:
Nekem bejön a nagy fenék és nagy mell. Minden téren formás, de nem tökéletesen formás
3/10 anonim válasza:
Rég nem külső alapján vonzódom a nőhöz. Gondolkodásmód, életvitel (no Yolo), ami megtetszik.
Ezt a vonzalmat, amikor a, intelligens emberek izgatnak fel, úgy is hívják szapioszexuális.
5/10 anonim válasza:
A tökéletes Ingrid Romero. [link]
6/10 Miss Endzsi válasza:
Amint látod, itt is mindenkinek másmilyen tetszik. Neked lehet egy ötödik fajta, te meg a hatodik vagy. Valakinek meg a hatodik tetszik csak.
7/10 anonim válasza:
8/10 Miss Endzsi válasza:
Miért kellett lepontozni az alakot, amit belinkeltem? Én nem szeretem a duci testalkatot, mégsem mondom rá, hogy undorító, reálisan látom, hogy a linkelt telt nő is szép.
9/10 anonim válasza:
10/10 kövérnőtimádó válasza:
Olyan jó az, hogy különbözőek vagyunk.
Varázslatos a vastag, telt comb, szeretem, ha a puncihoz közeledve jócskán összeér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!