Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egészségesek vagytok?

Egészségesek vagytok?

Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 21:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy orvosi viccet tudnék idezni..

Egészseges ember nincs. Csak olyan, akit még nem vizsgáltak meg eléggé.

😂😂😂

2022. dec. 21. 21:21
 12/27 anonim ***** válasza:
3-as, érdekelne ez a szemvibrálás! Mit takar?
2022. dec. 21. 21:43
 13/27 anonim ***** válasza:

Írtam..

Naponta többször előfordul például mikor lámpába nézek és (fix fali lámpa) akkor vibrál a fénye, mintha rezegne, de valójában nem. Illetve monitor esetén is hasonló a helyzet, mintha bevibrálna a kép, de valójában nem, csak a szemem. (Mármint nem a monitor képe önmagában, hanem az egész látótér.) Illetve néha olya, mintha egy pillanatra beszűkülne a látóterem.

Ahhoz tudnám leginkább hasonlítani, mintha egy objektívvel zoomolni akarnál, de valami ezt megakadályozza, és bevibrál.

2022. dec. 21. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem, van egy alapbetegségem, amivel együtt kell élnem.
2022. dec. 21. 21:51
 15/27 anonim ***** válasza:
12-es. Voltál már orvosnál vele? Ez nem vicces. Nekem retina levalasom volt kétszer, rengeteget olvastam a szemrol. Egy biztos : ez egy olyan jellegű probléma, amivel haladéktalanul orvoshoz kéne menni!
2022. dec. 21. 21:59
 16/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm. Nem voltam még vele sehol, kb 1 hónapos sztori ez, de nem jutottam el odáig.

2022. dec. 21. 22:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem. Van egy betegségem, ami megkeseríti az életemet. Voltam számtalan vizsgálaton, szedtem mindenféle gyógyszert. Semmi sem segít.
2022. dec. 21. 22:34
 18/27 anonim ***** válasza:
25%

Mondhatni...?

Március végén kaptam el a Covid-ot, szerencsére az sem volt durva, azóta (lekopogva) frontos fejfájástól eltekintve semmi panaszom nem volt, a post-covid -tól eltekintve (agyiköd, szívszúrás, tüdőm nem volt kellően terhelhető). De már az is a múlt egy ideje.

Viszont pár hónapja a depresszió egyre több tünetét produkálom, szóval nem ártana kicsit jobban odafigyelnem magamra.

2022. dec. 21. 23:41
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Elkaptam a kovidot vagy chemtrail-t, olyan pokolian éreztem magam, azt hittem padlót fogok. Pedig védekeztem, érdekes a szabadban voltam, utána lettem rosszul. Agyiköd is volt, memóriazavarok, mint akit agyonvertek, hetekig kínlódtam.
2022. dec. 21. 23:49
 20/27 anonim ***** válasza:
Honnan kezdjem?Pápua Új Guineárol a világvégéről??hmm? Akkor elkezdem:Skizofrénia(arról végkép nem tehetek),Szívritmuszavar,Akkor elejtek mindent a kezemből,reflux,kettőslátás,Azlheimer kór:26 ÉVES VAGYOK!Ja és anyagi gond párkapcsolat sose volr,alkoholt nem iszok mert nem szeretem!SZÓVAL A KÉRDÉSEDRE VÁLASZOLVA NEM MONDANÁM MAGAM EGÉSZSÉGESNEK! :))!
2022. dec. 22. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!