Ha szótlan, csöndes előttem a férfi mit jelent?
Mással nem , csak velem, ha szól hozzám akkor olyat kérdez amit ő is tud.
Kedves velem intelligens, de óvatosan belép a terembe és csak áll és mosolyog.
Ez a férfi testbeszéd mit jelent?
Az ilyen nyuszi pasiknak kell egy kis biztatás. :)
De az is lehet, hogy tényleg foglalt, ezt is kérdezd meg tőle!!
Agyamra megy, hogy miket kínlódtok itt a gyakon az ismerkedéssel, ahelyett, hogy kezetekbe vennétek a dolgokat és mindenki bátran élne!
Mit veszíthetsz?
Max. nemet mond.
Majd egyszer valaki igent, azt bóddottá lesz. :)
Legfeljebb elnézést kérsz tőle, hogy félreértetted és ennyi!
Lehet, tényleg nem vagy az esete.
Ezért írtam, hogy legközelebb ajánlj fel valami közös programot és ha elutasítja, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem érdekled, ennyi!
Beszélgess vele, tartsd szóval te, legyél humoros, kedves, szellemes, poénos, érdeklődő, és keltsd fel az érdeklődését, s mire észbe kap, már be is hálóztad, ennyi! :))
Nem baj az, ha most szótlan, később még megeredhet a nyelve! :DDDD
Feltéve, ha bejössz neki...
De szerintem ha olyat kérdez, amit ő is tud, akkor csak félénk...
De ez hamar kiderül, kár időt pazarolni a bizonytalankodásra meg kérdéseket kiírni meg itt őrlődni a tettek helyett, hiszen nem ismerjük a tagot!
Sok sikert!!
Lehet, fél a visszautasítástól, azt hiszi, hogy foglalt vagy stb és azt várja, hogy te tedd meg az első lépést...
Igen, normál esetben a ffi dolga lenne a kezdeményezés, de ezek a mai pasik olyan életképtelenek párkapcsolati téren.
Kérdező!
Írtam már: hívd el és ha nemet mond, akkor tudni fogod, hogy nem akar tőled semmit!
Nem kell ezt tovább ragozni és nyugodtan válaszolhatsz itt, nem kell privi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!