Milyen kedvel válaszolgattok itt a kérdésekre? Jó közben a kedvetek?
Figyelt kérdés
Miért vagytok itt? Szoktatok közben nevetni?2022. dec. 19. 18:55
1/14 anonim válasza:
*kedvvel
Jóval, és igen, sokszor nevetrk is közben.
#krumplinudli
2/14 anonim válasza:
Nap, helyzet függő.
Pont azért amiért te.
Vicces kérdéseken vagy válaszokon igen.
3/14 anonim válasza:
Néha jó, de általálban rosszabb. Abban a hitben vagyok, hogy néha segítek másoknak és ez nem annyira rossz érzés.
4/14 anonim válasza:
Semleges kedvvel. Űzöm az unalmat.
#rakottasztallap
5/14 anonim válasza:
Imádok hülyeségeket írkálni
#bucinudli
6/14 anonim válasza:
Szerencsére mindig van egy-két humoros hozzászólás, de hajmeresztő is - sajnos az utóbbiból van több! Elképesztő sokak funkcionális analfabétizmusa és rosszindulata!
7/14 anonim válasza:
Testépítés/fogyókúra témakörben vagyok a legjártasabb, sőt szinte csak ott mozgolódom. Néha vannak elég fura kérdések, de összességében én úgy vagyok vele, hogyha már 1 embernek tudtam/tudok a válaszaimmal segíteni, akkor már megérte.
8/14 anonim válasza:
Hát én mostanában kezdtem így jobban nézelődni/válaszolgatni itt. Igazából unaloműzésre tök jó, ha olyan a kérdés és tudom rá a választ, akkor jó kedvvel válaszolok rá. De sztem a többség szintén azért van itt, amiért én is :D
9/14 Darius- válasza:
Kb 90 %-ban amelyik kérdést megnyitom, vagyis van otletem a valaszra, érdekel vagy esetleg van tapasztalatom, azokba irok is, nem vagyok csak olvasos tipus.
Nevetni ? Ritkan, nem szoktam masok szerencsétlenségein mulatni. De vannak olyan kérdések, amelyeken nevetek, pl. a Vadmacska a hazban és hasonlok.
10/14 anonim válasza:
Egyszer felröhögök, egyszer felidegesedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!