A többieknek igazuk van. A kérdésed már ott megdőlt, hogy ha elegáns összejövetelt szeretnél, akkor ott csak ásványvíz lehetne meg minőségi alkoholos italok. De ne erről szóljon már a családi karácsonyozás, hogy mennyire tudsz elegáns lenni.
2022. dec. 18. 01:11
12/21 anonim válasza:
Teljesen jó így, hogy nagy palackból töltitek.
Ezek a kis 0,25ös, 0,5ös dobozosok inkább egy nyári szalonna sütés vagy grill party mellett jobbak amikor nagy a forróság mert akkor a hideg 2 literes kóla hamar ihatatlanul felmelegszik. Olyankor engedek hideg vizet egy nagy hordóba, teszek bele jégkockákat és abba beleteszem a sok kis üdítőt aztán ha valaki megszomjazik csak kivesz egyet és frissen megissza.
Viszont karácsonykor ez a módszer tökéletes, hogy mindenki önt magának a nagy flakonból.
2022. dec. 18. 01:42
13/21 anonim válasza:
"Szerintem maximum az amcsi filmekben csinálják"
Nem csak a filmekben.
Láttam már instán többször amerikaiak ilyen terített ünnepi asztalát, és ott tényleg a kis dobozos vackokat porciózzák ki sokat.
2022. dec. 18. 04:22
14/21 anonim válasza:
Igen, - minden "proli", amivel nem mások elvárásainak vagy a magad által kitalált és mesterségesen megmagyarázott részleteknek felelsz meg! :DDD
Szégyelld magad! :DDDDD
2022. dec. 18. 05:24
15/21 anonim válasza:
Szerintem jobban kimeríti az általad imádott jelzőt, ha valaki flakonból iszik (társaságban) vagy kisajátít egy flakont (és egyik poharat a másik után töltve iszik meg egy levegővel egy egész flakon bármit is).
Ez a ténylegesen proli viselkedés, - ha már ennyire imádsz prolizni!
2022. dec. 18. 05:31
16/21 anonim válasza:
Facebookon látok néha családi összejövetelekről, esküvőről fotókat, ahol az asztalon ott vannak a különböző műanyag flakonos üdítők. Szerintem hülyén néz ki. Viszont engem sem érdekelne, ha innánk kólát,akár én is odatenném a palackot. Másrészt viszont a kis üveges jobban is néz ki, meg nem melegszik, nem megy ki belőle a szénsav.
2022. dec. 18. 06:44
17/21 anonim válasza:
A másik top-esemény a rendezvényeket követő ételmaradékért kuncsorgás, küzdelem...
2022. dec. 18. 07:25
18/21 anonim válasza:
A két literes Kőbányai sörös palack nem zavar az asztalon, de a kólás flakon igen. 😁
2022. dec. 18. 08:27
19/21 anonim válasza:
Semmi baj nincs a két literes palackokkal. Sőt, takarékosabb és kevésbé környezetszennyező ez a megoldás.
2022. dec. 18. 10:50
20/21 anonim válasza:
Miért reklámozza itt valaki már három napja minden kérdés alatt a Kőbányait? :D Nem volt pénz reklámidőt venni a tv2-nél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!