Normális, hogy nem merek este/éjszaka kimenni az utcára? 18/L
Figyelt kérdés
Eredetileg szerettem a sötétben sétálni, de egyszer volt, hogy követett egy pasi, egyszer meg egy autó, és azóta eléggé parázok, ha a sötétben kell mászkálnom. Folyamatosan olyan érzésem van, hogy mindjárt rám ugrik valaki a bozótból, és leszúr, ha meg mögöttem jön egy kocsi, a szívem is megáll szinte, hogy el fognak rabolni. Nem hiszem, hogy ptsd-s lennék, mert a fent említett esetek kb 2 perc alatt lezajlottak, mem gondolom hogy mély nyomot hagytak volna bennem. De azért ez a szorongás sem egészen normális, nem? Vagy igen?2022. dec. 17. 19:17
11/13 anonim válasza:
Az én fiú ismerőseim is rákérdeztek hogy dehát én miért félek annyira egyedül sétálni este az utcán, és valóban sokkal kevesebb az esélye annak hogy egy srácot molesztálnak az utcán, mint egy nőt. Ez a valóság.
12/13 anonim válasza:
Legalább ennyi hátrányuk legyen már a nőknek, hogy félnek az utcán (hihihi), ha már egyébbként az élet minden területén a férfiak vannak hátrányban, minden tekintetben.
13/13 anonim válasza:
Kedves előttem válaszoló, sajnállak hogy ilyen megkeseredett vagy, kellemetlen lehet, de ezzel a hozzáállással soha nem fogsz érdekelni egy csajt se :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!