Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha korlátlan pénzetek és...

Ha korlátlan pénzetek és hatalmatok lenne ti mit kezdenetek vele?

Figyelt kérdés

Én személy szerint tartanék 100 150 ágyast.

Lenne pár saját kis szigetem ahol önfenntartó közösségeket hoznek létre a saját agyasaimnak és gyerekeimnek.

Plusz lenne pár hatalmas hajom járnam a világot persze sok agyast a hajóra is vinnék.

Plusz a világot is próbálnám jobb helye tenni.ha politikai és katonai hatalmam is lenne nemcsak pénzem

Akor az egész bolygó gazdaságát atformalnam .tűzzel vassal is .ha nem menne máshogy.

Egy fentarthato világot teremtenek ahol nem a növekedés a legfontosabb .

Illetve eroforasokat nagyjából egységes szintre hozznam.ugyan annyi eselyel indulna mindenki Afrikában Amerikában Ázsiában vagy Európában.

De meghagynam a nemzeteket csak a gazdasági rendszert formáznam át.

#Emberi gazdagság
2022. dec. 17. 14:19
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

18# miért te csak akor szexelsz ha gyereket szeretnél?

Akor te nem is élvezed egyáltalán?

Fura lehet így élni én el se tudom képzelni.

2022. dec. 17. 16:34
 22/26 anonim ***** válasza:
64%
A sok feminista, hogy megvédi az elnyomott ágyasokat... pedig ha 100-150-en vannak akkor a legtöbbjüknek nem is kell "dolgozni", kapnák a semmire a pénzt amíg rájuk nem kerül a sor.
2022. dec. 17. 19:22
 23/26 A kérdező kommentje:

És foglalkoznék velük és a rengeteg közös gyerekkel is .

Nevelhetnek együtt sokkal egyszerűbb lenne.

Mondjuk 10 ágyas alkotna egy közös csoportot és a gyerekeket felváltva felügyelnek .mindenki tudna pihenni .

Természetesen a magyar agyasok lennének a fo agyasok de lenne fekete, Ázsia. Vékony, atlag vagy kicsit teltebb .

Szőke barna .fekete és vörös. Vagy színes hajú.

Tini lányok és tapasztaltabb milfek is kellenének.

És nem sorrend szerint jönnének hanem akit megkívánok .

2022. dec. 17. 19:53
 24/26 anonim ***** válasza:

#21 A szexszel nincs gond, de az is csak akkor jó, ha emberekkel csinálod, és nem fél-állatokkal.

Amit te írsz körül, az számomra ellene megy a legalapvetőbb emberi morálnak is; így egy kutya gondolkodik. "gyereket is és öreget is meg akarok bszni, és nekem aztán nem számít hogy akarják-e vagy sem!! csak legyenek minél többen!!! még szét is osztom őket a férfiak között"

#22es nagyon intelligens hozzászólására: nem a fiktív nők jogaiért harcol itt senki, hanem azért mert nem jó látni hogy egy nagyonis élő, létező férfi, akivel a való életben is összeakadhatunk, így gondolkodik a nőkről és a szexről.

Érted? Nem az a baj hogy akar-e szexelni a fantáziában lévő lány, hanem az, hogy van itt előttünk valaki, aki a szexrabszolgaságról gyárt fantáziákat.

De mivel az agyatok kikapcsol amikor a nőkről van szó, így talán még most sem fog leesni hogy ez miért gáz: képzeld el hogy mi lenne a reakciód ha a melegek jöttek volna ide kitárgyalni ugyanezt. A 150 kilós meleg cigányjóska ide irkálna arról hogy hogy erőszakolna meg téged, apádat, és a gimis gyerekeket, sőt, megosztaná az ánuszodat minden bőrszerkós, szado-mazo bzival, aki csak megkívánja. Ha meg nem tetszik, hát istenem... Hazudsz, mert tudat alatt úgyis tetszene, de ha nem is hazudsz, kit érdekel? Úgyse kell sokszor befogadnod a farkukat, hiszen lenne még egy rakás ágyasuk rajtad kívül. Az lenne aztán a Kánaán! Minden kiéhezett melegnek jutna pénisz korlátlanul!!

Válaszoljál már őszintén: mi lenne a reakciód erre? Mit válaszolnál erre a kérdésre? Ugyanazt, mint amit most válaszoltál? Ugyan....

Őrület, hogy mit engednek meg maguknak a férfiak bmeg. Ilyet nőtől sosem látsz. De azért mi vagyunk a feminácik, mi? :D

(és úgy tűnik hogy ki kell irnom: ha privát üzenetet küldesz, hatalmas fájdalmak között szárad majd le a farkad)

2022. dec. 17. 20:50
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 Te miről beszélsz? A kérdező ágyasai nem szexrabszolgák, hanem önszántukból vannak ott a nők. Mivel a kérdező feltevésében korlátlan pénz szerepel ezért elég naiv dolog lenne azt feltételezni, hogy ne lennének jelentkező nők.
2022. dec. 17. 21:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Azt is kihangsulyoztam hogy önként jelentkezoket várok akik önként mondanak le a női egyenjogusagukrol.

Nem elrabolni akarok senkit. nem abban a világban élünk már mint a szultán idelyen .

Passzív nő aki nem élvezi a szexet meg jó de aki nagyon nem akarja az már nekünk se jó

Ki elvezne ha egy nő ellenkezik és úgy teszi magáévá? Ahoz betegnek kell lenni .

Amúgy nem minden nő feminista sokan örülnek ha férfi irányítás alatt élnek. Exbaratnom is ilyen volt magától semmit nem ért volna el az életben egy jodarabig én tartottam el majd most más pasi .

Szerintem soha az életben nem fog dolgozni .

És sok ilyen nő van aki buta tanulni es lusta dolgozni .

Ok simman elfogadjak hogy férfiak tartsák őket.

Én ha gazdag lennék ugyan ezt csinálnám csak sokkal nagyobb mértékben sokkal jobb nőkkel.

2022. dec. 17. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!