Ha korlátlan pénzetek és hatalmatok lenne ti mit kezdenetek vele?
Én személy szerint tartanék 100 150 ágyast.
Lenne pár saját kis szigetem ahol önfenntartó közösségeket hoznek létre a saját agyasaimnak és gyerekeimnek.
Plusz lenne pár hatalmas hajom járnam a világot persze sok agyast a hajóra is vinnék.
Plusz a világot is próbálnám jobb helye tenni.ha politikai és katonai hatalmam is lenne nemcsak pénzem
Akor az egész bolygó gazdaságát atformalnam .tűzzel vassal is .ha nem menne máshogy.
Egy fentarthato világot teremtenek ahol nem a növekedés a legfontosabb .
Illetve eroforasokat nagyjából egységes szintre hozznam.ugyan annyi eselyel indulna mindenki Afrikában Amerikában Ázsiában vagy Európában.
De meghagynam a nemzeteket csak a gazdasági rendszert formáznam át.
"mert egy nőnek nem boldogító az ágyas szerep. Felszabadítanám őket a rémuralmad alól."
A nők sztem imádnák hogy egy gazdag hatalmas férfi őket választja.
"szuper pszichológusból álló munkacsoportot, hogy totálisan gyógyítsanak ki."
Ebben segítenek a gyógynövények is, ayahuasca, satöbbi, gyengébb cuccok is.
Én először a mostani hatalmi csoportokkal elbeszélgetnék, és megnéznénk egy rezervátumba nekik milyen ha nem telik kenyérre. Úgy resetelném a bolygót h csak na. Egy álom lenne mindenkinek.
Önként jöhetnének nem elrabolnam őket mint a régi szultánok.
Ha kapnanak tisztes eletett hazat ékszereket ruhákatugyus jönnének a nők penzehesek mi férfiak meg szexmaniasok vagyunk.
Ha még tudnám javítani a földet és az egész rendszert akor nem kellene kulonvonulni egy szigetre a szolgakkal szolgáló lányokal és agyasokkal 😀
De az egész föld irányítása szinte lehetetlen.es veszélyes meló mert magasról lehet nagyot esni .
Nezuk meg Putyint a háború előtt ő volt a föld leghatalmasabb embere most meg majdhogynem a tulelesert küzd ukrajna miatt.
Reálisabb egy kis közösség irányítása és szerintem több boldogságot hozna .
100 ágyas és néhány szolgáló lany főzni mosni takarítani és néhány férfi őrzésre és szakmunkara
1 1 agyast megkaphatnak feleségkent lássák milyen tisztességes vagyok .
8-as
Szegény szexrabszolgák,korlátlan pénzért mennének hozzá maguktól is.Aki k.-vának áll,azt megbssz@k.
15# és mi a baj azzal ha megbassz..k ?
Ti is ugyan úgy élvezitek .vagy ha nem akor meg semleges érzés.
Kinéznék magamnak egy nagy erdőt, az egészet természetvédelmi övezetnek nyilvánítanám, és körbekeríttetném, hogy senki se tudjon bemenni. A közepén építtetnék egy kis kunyhót, egy nagy kerttel, ahol lenne néhány állatom, zöldségeim, gyümölcseim, stb. Ha bármire szükségem lenne, egy gombnyomásra odaszállítják nekem.
Havonta egyszer alászállnék az alattvalóim közé mint Salamon király, meghallgatnám a problémáikat, és egy szavammal megoldanám őket. A kormány létezhet felőlem, de inkább vének tanácsa formában, nem pedig luxusautós, havonta külföldre járós korrupt csürhe formában.
Visszahoznám a halálbüntetést a pedofiloknak.
Valami ilyesmi....
Kifejlesztetnék a férfiak számára egy kötelezően beszedendő hormontablettát, ami elnyomja a szexuális vágyaikat. Az egyetlen időszak amikor nem kell szedni a felnőtt életükben az az, amikor a párjukkal eldöntik hogy gyereket szeretnének.
Az élet túl nehéz nektek ilyen baszásőrülten, elvesztitek tőle az eszeteket. Pl normális hormonokkal te sem írnál ilyen f.aszságokat. Plusz az incel probléma (feltehetőleg a legnagyobb férfi probléma) is megoldódna, ha az életetek nem a nők körül forogna. Tudnátok élvezni egy kicsit az életet.
17#És nem kellenek nők? 😀 ha te is az vagy akor bocsi .
Enis elbujnek a természetben de bizonyos szükségleteket meg kell oldani.
Minden mást ful meg lehet oldani és boldog is lennék egyedul .de min 1 nő kellene de inkább több mert a monogámia nekik jó.
Túl nagy hatalmat ad a nőknek.
Ha van 3 asszonyod nem fog mindnek egyszere fájni a feje 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!