Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan nagy gond, ha 175...

Olyan nagy gond, ha 175 centis lányként nem vagyok képes esélyt adni alacsonyabb srácoknak?

Figyelt kérdés

Miért nem tudják megérteni, hogy az nekem nem megy, és bunkóznak helyette? Van egy csomó alacsony csajszi is.

Nem nézem le ezeket a srácokat, hisz nem tehetnek róla, egyszerűen nekem nem megy, hogy nőnek érezzem magamat mellettük.

2022. dec. 15. 21:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy az ilyen pasik, akik ezen besértődnek, meg vergődnek, hogy "jaj ez is csak a külsőt nézi", azok milyen nőket akarnak felszedni vajon. Mintha ők nem a külsőre mennének :D hagyjuk már
2022. dec. 16. 07:45
 22/34 anonim ***** válasza:
38%

16:

"Csak azért kérdezem, mert mindkettő egy megváltoztathatatlan adottság, mégis sok nőnek fontosak, ezért sok férfi kerül hátrányba ezek miatt."

Nem feltétlenül neked írom, csak erről eszembe jutott, hogy egyébként nagyon sokan igazságtalannak tartják, hogy a másik nem megváltoztathatatlan vagy csak nagyon nehezen (pl. plasztikai sebészettel) megváltoztatható tulajdonságok alapján ítél.

Nos, el kell mondjam, nem vagyunk adottságokban egyformák, az intelligencia is nagyobb részt genetikai adottság, de amely része nem, az is majdnem teljesen eldőlt már gyerekkorban. A női szépség is nagyrészt adottság és csak kisebb részt változtatható. Hogy mennyire vagy egészséges, az is mondjuk fele részben múlik rajtad, másik része adottság. Nincs és nem is lehet abban az értelemben igazság, hogy akkor ne lehessenek olyan preferenciáink, hogy született tulajdonságot ne vegyünk figyelembe, akár mi férfiak, akár a nők, vagy akár a munkáltató, ha két lehetséges alkalmazott között dönt állásinterjún.

2022. dec. 16. 07:56
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig 22-es vagyok. Azt hozzáteszem, az viszont diszkdimináció, ha valakit egy irreleváns tulajdonság alaoján hoznak hátrányos helyzetbe. Pl. backoffice munkakör esetében nem elég jól néz ki, nem elég magas vagy túl magas, stb., stb. A mozgáskorlátozottak esetében meg nem véletlenül vannak törvények az akadálymentesítésre.

De párválasztásnál a külső, és ebben a magasság is benne van, teljesen normális, ha szempont.

2022. dec. 16. 07:58
 24/34 anonim ***** válasza:
9%

Nem gond!

Inkább akkor van gond amikor a 170 alatti nők is magasabb férfiaknak adnak csak esélyt!

2022. dec. 16. 08:29
 25/34 anonim ***** válasza:
78%
Volt,aki konkrétan megmondta,hogy azért nem,mert alacsonyabb vagyok nála.Ez van...Alacsony srácként amúgy is sokszor béka sgge alatt az önbizalmam,úgyhogy nekem nem lenne gond😃
2022. dec. 16. 09:33
 26/34 A kérdező kommentje:
25-ezt nálad magasabb, vagy alacsonyabb csajtól kaptad meg?
2022. dec. 16. 09:36
 27/34 anonim ***** válasza:
95%
Nálam magasabb volt.
2022. dec. 16. 09:49
 28/34 anonim ***** válasza:
78%

25. vagyok

alacsonyabb volt!

2022. dec. 16. 09:52
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
bocs 24. voltam!
2022. dec. 16. 09:52
 30/34 anonim ***** válasza:
62%

Első válaszoló vagyok, ennyien lepontoztak? Tényleg ennyi a frusztrált férfi itt gyakorin? :D

Akkor mi lenne a jó válasz? Hogy nem döntheti el egy egy ember, hogy ki tetszik neki meg ki nem vagy mi?

2022. dec. 16. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.