Olyan nagy gond, ha 175 centis lányként nem vagyok képes esélyt adni alacsonyabb srácoknak?
Miért nem tudják megérteni, hogy az nekem nem megy, és bunkóznak helyette? Van egy csomó alacsony csajszi is.
Nem nézem le ezeket a srácokat, hisz nem tehetnek róla, egyszerűen nekem nem megy, hogy nőnek érezzem magamat mellettük.
Nem vagyok olyan, nincs olyan erős csontozatom és az arcom is más. :D Ettől még Gal szép nő.
Különben tényleg nem bántani akartam az alacsonyabb srácokat. Az egyik plátói szerelmem kisebb volt nálam(egy évfolyamtársam).
Szerintem nem gond, mindenkinek meglehetnek a maga igényei.
Péniszméret tekintetében is ilyen válogatós vagy?
Csak azért kérdezem, mert mindkettő egy megváltoztathatatlan adottság, mégis sok nőnek fontosak, ezért sok férfi kerül hátrányba ezek miatt. Mindig érdekelt, hogy van-e összefüggés a két területen felmerülő igények között, tehát ha valakinek fontos az egyik, akkor a másik is az-e.
Ezért kérdezem, hogy a péniszméret is hasonlóan fontos neked, mint a magasság? Ott is van egy minimális belépőszint nálad? Ha igen, mekkora az a bizonyos minimum?
Elnézést kérek, ha túl indiszkrét a kérdésem, de csak az őszinte kíváncsiság vezet. Szeretném jobban megérteni a női gondolkodásmódot, érzésvilágot, igényeket.
Köszönöm, ha válaszolsz.
Köszi, hogy válaszoltál, jófej vagy! :D
Nem tudom mennyi idős vagy, de ez a mai 20 on éves korosztály elég magas :D Én alacsony lány vagyok és akikkel jártam a legalacsonyabb 177 cm volt a legmagasabb 190, meg akikkel ismerkedtem is többség magas volt. Idősebb korosztályban talán nehezebb a téma, pl nagymamám megkérdezte amikor összejöttem a barátommal, hogy magasabb e nálam. Mondom 163 cm vagyok, nálam minden férfi magassbb :D
Úgyhogy szerintem könnyen találsz 180+ fiúkat, amikor társkeresőztem minden második srác kiírta a magasságát és 180+ voltak. Nem gáz amúgy, ha nem adsz alacsonyabbnak esélyt, ha nem tetszik. Én szerintem adnék, ha pár centi lenne csak köztünk, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!