Lányok miért csináljátok ezt? 25f
Egyébként ez hasonló szitu mint mikor a férfiak fütyülnek, dudálnak egy lány után. Ez őket jellemzi a legjobban és nem téged! Ilyenkor kell hasat be, mellet ki, fejet fel módban továbblépni.Közhely, de egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. :)
19L
Ehh....... Ilyen velem is sokszor megesett, sőt, valamennyire mái napig is megesik, csak férfiaktól. Kaptam beszólásokat, megalázásokat, meg mindent. Életem egyik legszebb emléke pl az volt, amikor gimi utolsó évében, (amikor amúgy is volt egy rakás családi gondom, meg folyton idegeskedtem az érettségi miatt is) egy fiú osztálytársam odahívott egy másik osztályból két fiút, aztán rám mutatva azt mondta nekik, hogy "ez az", aztán röhögve kimenetek. Felteszem nem azt mesélte nekik hogy ki a legszebb lány az osztályból :)
Egy évet halasztva mentem egyetemre az ilyenek miatt, mert el sem akartam hagyni a lakást, annyira a padlón volt az önbizalmam.
Most akkor mondhatom, hogy minden férfi alantas, bunkó patkány? Mert akkor a két általánosítással már ott tartunk hogy a férfiak is, és a nők is egytől egyig mind gonosz gcik.
Nem... Buta dolog ebben hinni, hiszen nemtől függetlenül vannak emberek akik akik bunkók. Ez van, ezzel nem tudsz mit csinálni, hiába általánosítasz, vagy vetíted ki a világfájdalmadat ártatlan emberekre, vagy írsz ki a netre felesleges kérdéseket, amik miatt még többen kötnek (full jogosan) beléd.
Vedd be a leszarom tablettát, és éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!