Szerinted melyik az értelmetlenebb, a bagózás vagy a tetováltatás?
A cigi függőség, tehát ha egyszer rászoktál, akkor az irányít téged.
A tetkónak annyi értelme van, mint a magassarkúnak, a hajbeültetésnek meg a homeopátiás gyógyszereknek: semmi.
A dohányzás teljes mértékben értelmetlen és egészségtelen, ráadásul nem csak a dohányzó emberre, hanem még a környezetére is káros hatással van. Sajnos a nem dohányzó személyek is belélegzik a büdös, mérgező füstöt a bagósok miatt, hiába nem akarják.
A tetoválás igaz, hogy nem tetszik mindenkinek, de hát ezt minden másról is el lehet mondani. Szerintem sok tetkó nagyon szép és a legtöbbnek fontos jelentése van a viselője számára. A tetoválásokkal nem is árt az ember senkinek.
Szerintem egyértelmű, hogy a dohányzás a feleslegesebb és a rosszabb dolog.
"Ennyi erővel annak sincs értelme hogy egyek , mert másnap úgyis kisz.arom"
Rossz példa. a táplálékbevitel létszükséglet.
#15.
Ennyi erővel minden hiábavaló. Még az egész életünk is, hiszen egyszer úgyis vége lesz.
De ha nem így nézzük a dolgokat, szerintem pénzt fizetni azért, hogy saját magunkat megbetegítsük, sokkal feleslegesebb, mint egy nekünk tetsző testmódosításért fizetni, amitől jobban érezzük magunkat.
16 de a cigisek nem azért fizetnek, hogy megbetegitsék magukat, hanem ők jól érzik magukat a cigitől.
Mint ahogy a tetkósok sem azért tetkóznak, hogy jó megszurkodják őket.
11: a hajbeültetésnek miért nincs értelme?
a kérdésre meg nehéz érdemben válaszolni. A ciginek persze nincs értelme, de annak sem sok, hogy energiaital-függő lettem.
Tetoválásom van, sok értelme nincs, de nekem tetszik.
17 ez egy jó érvelés a témában, engem csak maga az "értelmetlenség" fogalma vitt el egy filozófiai elgondolásba.
Mert lehet azt mondani, hogy a cigizés károsít másokat, és ez objektíven nézve rosszabbá teszi a tekóhoz képest, de nem értelmetlenebbé.
Másrészt ha nagyon elkezdem a környezetkárosító hatást pedzegetni, akkor azért csak kijön, hogy a hajfesték és tetkó ipar mögött tok kemény vegyipar áll a háttérben, amire nem is gondolunk, csak mondjuk a gyárak szemmel lathatatlanná hígult károsanyagkibocsatását szívjuk mind azért, hogy Jolika vörös hajjal pompazhasson, Öcsikén meg legyen nonfiguratív sas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!