Mit gondoltok arról a háziállatait jobban szereti fontosabbnak tartsa többre becsüli mint család tagjait párját?
Nekem van macskám, szeretem is nagyon, de nem helyezném a párom elé. Ha mindig azt tenném, akkor egyedül öregednék meg vele kettesben. Az enyémmel az a gond, hogy iszonyatosan rombol és hiába a sok foglalkozás, nevelés, erről nem tudom leszoktatni már hosszú ideje. Viszont most tervezek a páromhoz költözni az újonnan berendezett lakásába, ahova egyértelműen nem vinnék egy olyan állatot, aki majd mindent szétszed és milliós károkat csinál neki. Szóval hiába, hogy szeretem, de a párommal tervezek családot alapítani, nem a macskával…
Szerintem ha az ember megtalálja a megfelelő párt, akkor nem hezitál, hogy kit válasszon ilyen helyzetben. Az eddigi pasijaim esetében a macskát választottam volna.
"Nyilván bolondnak tartom az olyan embert aki a kutyáját, macskáját egy szintre helyezi a párjával, vagy a gyerekével."
Neked ne legyen háziállatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!