Nők, elszoktátok képzelni, milyen egy férfi meztelenül?
Ebből is látszik, hogy a nők NPC-k, nincs fantáziájuk, ezért nem érnek el soha semmit.
Minden felfedező, tudós és hódító férfi volt, mert ők el tudtak valamit kepélni, ami nem volt a szemük előtt, de vágytak rá!
A meztelen férfi test csúnya csak úgy magában. Szerelmesnek kell lennem ahhoz, hogy ne semlegesen vagy negatívan hasson egy pénisz képe.
Nem azért voltak férfiak a tudósok, mert folyton pinákat láttak mindenhol, hanem mert nem engedték a nőket érvényesülni.
A 14- nél van az igazság.
A férfi test az alapjáraton nem szép. A női, az alapjáraton is.
Ahhoz, hogy egy férfi test szép legyen, azért nagyon sokat kell tenni.
Állandó sport, kondi terem, futás, súlyzózás, stb.
Én pl otthon sem vagyok ruha nélkül, csak míg gyorsan átöltözöm, hisz saját magammal sem vagyok elégedett.
Sokszor látom nyáron, hogy férfiak nálunk a parkban félmeztelen sétáltatják a kutyát.
Hát ne haragudjál mán. Én kérek elnézést.
Hogy hogy nincs semmi önkritikája. ????? Nem értem, hogy hogyan lehet az, hogy nem szégyelli magát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!