Szerintetek is nagyon alacsonynak számítok?
175 cm magas férfi vagyok, 26 éves.
A minap busszal utaztam a reggeli órákban, és a buszon rengeteg középiskolás volt, 14-18 évesek.
Arra lettem figyelmes, hogy gyakorlatilag eltörpültem mellettük, szó szerint. A lányok voltak akkorák gyakorlatilag, mint én, a fiúk pedig 180 cm felettiek, de inkább 190 cm-esek.
Nagyon elvette a kevés önbizalmamat is ez a szituáció, az én generációmban még a 175 cm magasság átlagosnak számított, ma pedig alacsonynak mondanám, és egyre több tapasztalat ezt igazolja (a munkahelyemen is).
Ugyanolyan vagyok mint te, es en nem ezt tapasztaltam.
Atlagos magassagom van, nagyon nagyon sok nalam alacsonyabb lanyok vannak, es persze van akinek bejovok
Valóság: Nem.
Gyakori: 185 alatt sosem lesz nőd.
Kérdező
Most írtad le, hogy a te generációdban átlagos méretűnek minősülsz, aztán a következő generációra hivatkozol. Mi ennek az értelme?:D
A te (mi, merthogy én 29 vagyok, szóval még egy generáció vagyunk) korosztályunkban ez tök okés. AMúg yén is 175 vagyok.
De ja, ezek a mai fiatalok tök colosak:D Dehát ez legyen az ő dolguk, nekünk már semmi dolgunk a mai 16 éves lányokkal.
8
Sokat ér vele aki nem akar gyereket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!