160 (és fél :D) centisen mennyire számítok alacsonynak nőként?
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 16:22
2/15 anonim válasza:
Nincsenek körülötted nők,hogy magadtól megállapitsd hogy alacsony vagy?🙄
3/15 anonim válasza:
Én még a 160-t sem érem el. :) Ez eddig senkinek sem volt probléma, max nekem, mert nehezen tudtam belenézni az illető szemébe, pedig fontos lett volna..
A 165 a női átlagmagasság szeretett országunkban. Szóval alacsonynak nem számítasz.
4/15 anonim válasza:
Reggel mérd magad, akkor megvagy 161 is!
5/15 anonim válasza:
Elvileg a magyar nők 70%-a magasabb nálad
20F
6/15 anonim válasza:
Hozzám pl nem lennél alacsony. :D 166 cm vagyok.
7/15 anonim válasza:
A 164 cm az átlag (Mo. KSH 2017), kicsit alacsonyabb vagy.
8/15 anonim válasza:
Na, én meg 159 centi vagyok. És? Mit tudok ezzel csinálni? Semmit. De ez genetika. Nyugi, a pasik szeretik az alacsony nőket. :)
9/15 anonim válasza:
Nem tudom, merre járkálsz, 157 centisen is látom, hogy nagyon sok az olyan nő és férfi, akivel vagy szembenézek, vagy alig kell rá felpillantanom. Picike ország vagyunk.
10/15 anonim válasza:
Én 188cm ffi vagyok,nem a magasság aszamit a kisugarzás,meg ami ott belül van😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!