Az Eurojackpot 30 milliárd ft főnyereménye megnyerése után mihez lehet kezdeni?
Butaság befektetni valamibe is mint ingatlanba, vagy vállalkozásba. Még azzal idegeskedni.
Jó részét aranyba fektetném meg svájci frankra, amerikai dollárra, euróra váltanám és tojnék mindenre. Magánrepülővel járnám a világot és elfelejteném örökre hogy honnét származom.
Az irigyeimnek vennék 3 kamion lapátot emléktárgynak hogy dolgozzanak. :P
Vinném magammal a cicámat és kutyimat. :)
mivel nem te nyerted meg, így kár ezen gondolkodni.
Ennyi pénzből már futja több független befektetési is. + van egy érzésem, hogy a nyeremény mellé alapból jár ilyen tanácsadás.
Őszintén megmondom én ennyi pénzt nem szeretnék nyerni.
Szerintem aki ezt megnyerte annak egy nyugodt pillanata nem lesz,és ne legyen igazam de szerintem nem is lesz,szegény hosszú életű.
De mit csinálnék a pénzzel?Mivel ez az ország megbízhatatlan és semmi jogbiztonság nincs itthon,ezért kimenekíteném a pénzt.
Svájci bankba,Brit bankokba, Német bankba(Euro,dollár,font) deviza számlákra.
Maximum magyar bankban 2-3 millió forintot tartanék.
Aztán mondjuk Londonba vennék 10 db lakást amit egy ingatlanközvetítő cégen keresztül hosszú távon kiadatnék.
Kifizetném persze a maradék hitelemet a házra és fullosan felújítanám,majd a felszereltetném a legdrágább biztonsági kamerarendszert a házra.
És teljesen őszintén mondom ezen kívül semmilyen ingatlant nem vennék itthon,mert kiszámíthatatlan ez az ország,nulla jogbiztonsággal.
Körbeutaznám a világot,minden nyáron máshová mennék nyaralni.Csak élvezném az életet.
Engem az autók nem izgatnak úgyhogy nem vennék semmilyen luxusautót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!