Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is szokott így lenni az...

Más is szokott így lenni az alvással?

Figyelt kérdés

Este lefekvésig nagyon fáradt és álmos vagyok, majd félálomból vissza ébredek és van hogy órákig csak forgok mert nem tudok aludni.

Más is szokott így lenni? És ez mitől van?

2022. dec. 3. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom mitől van, de én is sokszor vagyok így.
2022. dec. 3. 21:20
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Igen, meg olyan is van, hogy délután elalszom 1 órára és utána egész este nem tudok.
2022. dec. 3. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Az alvást nagyon sok dolog tudja befolyásolni. Egészen bagatel dolgok, mint pl. a lefekvés előtti túlzott étkezés. De pl. az akut stressz, depresszió, különböző mentális problémák gyakran felbolygatják. A mai világban a stressz extrém módon gyakori, én erre tippelnék így látatlanban.
2022. dec. 3. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Nálam is van ilyen. Vagy azért, mert estefelé 3in kávét iszok, vagy (és ez sűrűbben van) nagyon zavar a munkahelyi problémák, és ez miatt nem tudok aludni jól.
2022. dec. 3. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
5%
Inszomniának hívják, én is ebben szenvedek.
2022. dec. 3. 22:46
 6/9 anonim ***** válasza:
5%
Sajnos nagyon sűrűn előfordul velem is. Ha nem csípem el azt, a bealváshoz nagyon közeli állapotot, utána órákig nem sikerül elaludnom, csakis forgolódom.
2022. dec. 3. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
5%
igen, nyáron szokott ilyen
2022. dec. 3. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
5%
Elkezd lüktetni,reped a fejem szét és nem alszom hajnalig,ez szokott lenni már megszoktam :(
2022. dec. 3. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
Én akkor nem tudok visszaaludni ha valaki este lecsesz, vagy a párom féltékenykedik. Emiatt este 6-kor leragasztom a száját és símaszkot teszek a fejére hogy azt se lássam ha féltékenységre gondol. Vagy tanulok valamit youtube-on attól leáll az agyam és elalszok.
2022. dec. 4. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!