Mi a véleményed az olyanokról akik soha nem járnak sehova, nem csinálnak semmi programot, munkán kivül mindig otthon ülnek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 15:43
11/20 anonim válasza:
"Ha azért nem jàrnak el sehova, mert magányosak"
???? Hogy mi van?
Aki magányos, oda megy el, ahova akar.
Én azért nem megyek soha sehova, mert a férjem mindig fáradt és nincs energiája sehova menni. Én meg nélküle nem megyek, mert ha valamilyen pozitív élményt élek át, azt vele együtt akarom.
Ha egyedül lennék, alig lennék itthon.
szóval ilyen hülyeségre ne hivatkozzatok
12/20 anonim válasza:
11. Már bocs, de a magányos = szarul érzi magát egyedül.
Más az, ha valaki egyedül van, és úgy (is) érzi jól magát. De azt nem is hívjuk magányosnak.
13/20 anonim válasza:
Szerintem ha saját akaratából nem tesz akkor nincs vele semmi baj, én is szeretek egyedül lenni néha
15/20 anonim válasza:
A legjobb emberek mindig maguknak valók.
16/20 anonim válasza:
Mindegyikőtök válasza jó, de az 1#-ével No.1 mértékben egyetértek:).
17/20 anonim válasza:
Az ő dolguk. Semmi baj nincs azzal, ha valaki otthon, egyedül érzi jól magát.
18/20 anonim válasza:
Biztos nem társasági emberek. Csak ennyi. Valószínűleg introvertáltak.
19/20 anonim válasza:
Hatalmas kertünk és udvarunk van, benne állatok. Szinte egész map kint vagyok a friss levegőn, úgyhogy nem igazán hiányzik az elmászkálás, hogy más embereket nézegessek. Párom is hozzám hasonló. Néha eljárunk bringázni.
20/20 anonim válasza:
Kicsit sem érdekel, hogy mások mit csinálnak munka után. Van saját dolgom, amivel foglalkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!