Van valami funkciója, hogy Facebookon kint van a születési dátum?
Azonkívül, hogy olyankor boldog-boldogtalan felkoszont, akikkel nem is tartja az ember a kapcsolatot és alapból fogalma sincs a másiknak, hogy neked mikor van a szülinapod.
Ennek így mi értelme? Persze biztos van akinek ez is fontos meg jól esik, de szerintem az az igazi, ha valaki a Facebook nélkül is tudja, hogy szulinapod van.
Mondjuk én ebben lehet, hogy elmaradott vagyok, mert annyi ismerősöm van, akiket tényleg ismerek és tartom is velük a kapcsolatot, meg én azt sem szeretem, ha az üzenőfalon köszönt fel valaki, mikor amúgy meg rendszeresen beszélünk messengeren.
A névjegyedben látszik a születési dátumod.
Mikor szülinapod van, az ismerőseidenk kiírja a Facebook, hogy szülinapod van.
Én levettem tavaly , felköszöntöttek ugyan úgy, akiknek fontos vagyok azoknak nem kell " szülinap " emlékeztető.
De valamikor jól jön, pl. Munkatárs, főnök esetében mi meg szoktuk lepni a őket kisebb sütivel és pezsgővel munkahelyen, ez meg tök jól esik nekik mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!