Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó ha egy férfinak tetoválása...

Ojita kérdése:

Jó ha egy férfinak tetoválása van?

Figyelt kérdés
Akár valami kis szolid, vagy mondjuk tele van varrva a keze. Ez inkább vonzó vagy riasztó?

2022. nov. 30. 18:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Egy-egy tetoválással nincs gond, de a televarrt kar kevés embernek áll jól. Ha valakinek alapból van egy olyan kiállása, amihez illik, akkor még vonzó is lehet. De amikor valaki azért varratja tele a karját, mert többnek vagy valaki másnak akar ezzel látszani, az szörnyen kiábrándító és proli.
2022. nov. 30. 19:38
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha nagyon jo stilusa van, akkor nem kizaro ok.
2022. nov. 30. 21:22
 13/23 anonim ***** válasza:
14%
Nem rajongok a tetkókért, nekem sincs, lehet majd lesz 1-2 kisebb, de egyelőre biztos nem, annyira nem érdekel. Azokkal a tetoválásokkal, akik kicsik, szolidak, alig látszanak vagy nem feltűnőek, nincs bajom, de amikor valaki szét van varrva mindenhol, az nagyon nem jön be, ilyen emberrel nem jönnék össze. Sem férfin, sem nőn nem tetszik.
2022. nov. 30. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Nekem tetszenek az egesz tetstes nonfigurativ tetkok magas kopasz kigyurt fiukon
2022. dec. 1. 06:37
 15/23 anonim ***** válasza:
71%
Plusz pont nálam, mert nekem is van
2022. dec. 1. 08:04
 16/23 anonim ***** válasza:
11%
Gusztustalan, mintha bőrbetegsége lenne. Ha legalább normális szineket metálsárga, metálkék, metálpiros, fehéret, aranyat, ezüstöt használnának a fakó sötétkék helyett, akkor még valahogy ki is nézhetne.
2022. dec. 1. 08:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Én a televarrt testet nagyon vonzónak találom, ha nem igénytelen nonfiguratív, szétfolyt szöveg és/vagy tucattetkó, hanem tényleg valami művészi, pl ez.

[link]

Nekem is van pár tetkóm, van, ami nagyon tetszik, de van, ami fedetve lesz, mert elrontották, dehát fiatalság bolondság, ez is egy lecke. Mivel tele leszek én is varrva, így nem zavar, ha máson nincs tetoválás, de lehet egy nagy plusz, ha igényes, a viselőjéhez illik. A páromon összvissz 1 tetkó van csak, bár még majd szeretne, de mindenki saját döntése ez. Alapvetően nem ez a döntő, csak egy plusz szép.

2022. dec. 2. 11:39
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
17: Embertelen csúf, már bocsi...
2022. dec. 2. 14:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy senki sem egyforma. :)
2022. dec. 2. 14:39
 20/23 anonim ***** válasza:
5%
Undorító, nagyon primitív dolognak tartom.
2022. dec. 5. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!