Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnál ha tenyészteni...

Képernyőkép kérdése:

Mit szólnál ha tenyészteni akarnának?

Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nemfogok az utodaim eletet tonkretenni
2022. nov. 30. 08:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen de mostanra kiderült hogy a kannibalizmus betegséget okoz.

Valami DNS csavarodás történik, pontosan nem értettem meg hogy miről van szó de utána lehet olvasni ha valakit nagyon érdekel.

2022. nov. 30. 09:24
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

DNS csavarodás 😂😂😂

Prionok, kérdező... Prionok.

Olvass utána, egyébként tényleg érdekes téma. Agyvelő elfogyasztása jelent kockázatot.

2022. nov. 30. 09:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Oké tudom hogy csavart a DNS de állítólag ettől még jobban meg csavarodik
2022. nov. 30. 09:42
 15/17 Metionin ***** válasza:
51%
Akarnak. Ha jobban belegondolsz, itt lassan már csak annak lehet saját otthona, aki legyártja a kötelező 3 purdét. Hogy mit szólnék, ha kötelező lenne szülni? Szépen elhúznék Szlovákiába elköttetni magam, ahogy egyébként is tervezem.
2022. nov. 30. 11:22
 16/17 anonim ***** válasza:

"Oké tudom hogy csavart a DNS de állítólag ettől még jobban meg csavarodik"

Én ettől meg már becsavarodok 😂😂😂 hatalmas forma vagy

2022. nov. 30. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Fúj, én irtózom a szaporodástól. Lehet inkább a halált választanám, mint a szülést. Mindig is rettegtem ettől a dologtól és a mai napig totálisan védekezek, hogy véletlenül se essek teherbe. 40 éves vagyok és taszít ez a dolog nem tudom miért. Amúgy a kormány tényleg zsarolás szerűen nyomja ezt a dolgot, hogy csak a gyerekcsinálókat támogatják mindenben. Holott a túl nagy népszaporulat pont hogy nem vezet jóra.

Plusz a társadalmi nyomás is nagyban befolyásolja a butább embereket e döntésükben. Aztán szülnek, nehogy megszólja őket a szomszéd Piroska néni és a rokonság. Majd a gyermekes szülők szépen ki lesznek szolgáltatva a rendszernek, mrt gyerekkel már nem veszik fel az anyukákat munkahelyre. Ha mégis sikerül, akkor meg megy az állandó stressz ki ne rúgják őket, mrt akkor mit esznek a purdék. Apuka meg zsákba macska, hogy lelép-e..

Szóval mit szólnék, ha engem megpróbálnának tenyészteni? Ellenállnék, mint a covid oltásnak. Azt is próbálták erőltetni.

2022. nov. 30. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!