11/38 anonim válasza:
Csak akkor, ha nem kell kimozdulni a lakásból és minden létező csomagot házhoz rendelhetek.
Utálom, hogy a fehér hóból rövidesen összejárkált kosz lesz, aztán rövidesen latyak, a latyakból jég. Két kutyám van, utálok úgy sétálni menni velük, hogy az az érzésem van, hogy bármelyik pillanatban kitörhetem a nyakam (kis túlzással), ha mondjuk rosszul lépek, akár este, vagy csak meglát valamit a kutya és húz egyet, mire én eltaknyolok.
13/38 anonim válasza:
Nem. Már most azt várom mikor múlik el a tél.
14/38 anonim válasza:
amióta egy családtagom megcsúszott és eltörte a lábát, utálom.
15/38 anonim válasza:
Én szeretem de ha csak nyugodtan esik és max. 10 cm és este olyankor jó sétálni a kutyival. 😊
Ahol én lakom itt minden télen van hó.
16/38 anonim válasza:
Karácsony környékén + ha a meleg házból nézhetem, akkor szeretem, nagyon szép és hangulatos. Viszont mikor a hófúvásban kell gyalogolni, az annyira nem kellemes.
17/38 Psycho válasza:
Csak ha már fent van a téli gumi :)
Viccet félretéve én szeretem. Egyszerűen szép, van benne valami megnyugtató. A közlekedés része nem zavar, annak ellenére, hogy sokat járok autóval.
18/38 anonim válasza:
Igen, hangulatos tud lenni, főleg akkor ha karácsony táján vagyunk.
19/38 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, főleg, ha meg is marad. Azt sem bánnám, ha lapátolni kellene, csak lenne végre egy rendes havas tél. Sokkal rosszabb, ha lefagy az eső.
20/38 anonim válasza:
Szeretem, ahogy esik, van hangulata, amikor még friss szép is, de ahogy összejárkálják meg olvad, sár lesz, latyak, azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!