Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogadhatnám el, hogy...

Hogyan fogadhatnám el, hogy az a személy, akit a barátnőmnek hittem, nagyon csúnyán kihasznált anyagilag és emberileg, majd hirtelen lelépett?

Figyelt kérdés
Több százezer forinttal tartozik, amit vélhetően soha nem ad meg. Letiltott, törölt mindenhonnan. Tudomásom szerint Svédországba távozott és ott már palija van. Mit lehet tenni ilyen esetben? Főleg, azonnali megoldás érdekelne. Ezek a tanulj belőle, engedd el, békélj meg, lépj tovább típusú tanácsok semmit nem érnek. Mármint nekem nem. Teljesen magam alatt vagyok...

2022. nov. 27. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezen ne emésszed magadat.

Az élet hosszú és még bejöhet a te utcádba x év múlva.

Most merítsél erőt ebből és felejtsed el egy időre a nőket.

Ha tanulsz, karriert építesz és lesz egy komoly egzisztenciád, levakarni sem fogod tudni a nőket magadról.

Csak azt ne felejtsd majd el, hogy sohasem tudhatod, hogy egy bájos mosoly mögött milyen gondolatok járnak majd a fejükben.

Persze léteznek rendes és tisztességes nők is, csak ők szerényen mindig a háttérben maradnak. Akik majd rád nyomulnak amikor már tehetősebb leszel, azok a gold diggerek.

https://www.youtube.com/results?search_query=gold+digger+prank

2022. nov. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!