A nők egyensúlyt hoznak a férfiak által teremtett erőszakos világba?
Hiába mondom a páromnak, hogy ne káromkodjon állandóan telefonjátékozás közben, mintha a falnak beszélnék. És egy idő után meguntam.
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy most mit csináljak?
Szeribtem pont hogy inkább ők okozzák az erőszakosságot, gondokat.
A férfiak néma papucsok, ártalmatlanok.
#13, lásd ursula von der leyer, és a többi női eu vezető....
"beteg gyerekek"
Lásd anyutentikus, gyerekmentes övezet, stb kismillió gyerekellenes oldal, amiken nők zöme tombolja ki magát.
Nem minden nő egyforma, nem tudom észrevetted-e.
09:32
Természetesen igen, tudom hogy nem mindegyik nő egyforma...és igenészrevettem.
Sőt azt is tudom, hogy olyan férfi is van, aki szintén így gondolkozik, mit én. (09:21 írtak)
11
Az érzelmi intelligencia valószínűsíthetően a gond forrása. Amikor az érzelmek és az indulatok ellepik az egyént, kijönnek belőlük a dühös szavak. Amikor ez az ideges állapot természetessé válik, egyre inkább a káromkodás lesz az alapszókics meghatározó eleme... A dühös szavak lesznek a kötőszavak, mondhatni, csak íg tudja kifejezni önmagát.
Aki ebben magára ismer, feltehetően indulatainak egy részét még régről nem kezelte és az érzelmi intelligenciáján van mit fejleszteni. No persze szakértő nem vagyok, csak tapasztaltam már dolgokat.
Az alapkérdés kapcsán: ahogy sokak utaltak rá, a nők sem jobbak, csak kicsit mások. Ha a nők vezetnék a világot felvetésre: ha maszkulin nők, akkor ugyanott tartunk, ha meg feminin nők, akkor nagyon érzelmi alapon mennének a dolgok.
A kiegyensúlyozást max abban tudom elképzelni, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a feminin és a maszkulin jegyekben, és azt alárendeljük egy nálunknál nagyobb eszmének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!