25 éves korára hol kellene tartania az embernek az élet minden területén?
Legyen egy végzettsége, jogsija, munkahelye.
Ami a fő, hogy legyen életképes, tudja eltartani magát a jövodelméből és külön lakjon.
Nekem pl. nőként az volt a sorsom, hogy 32 és 45 éves korom között súlyosan megbetegedett, majd haldokló édesanyámat kellett ápolnom.
Hiába erőlködtem roham tempóban 31 évesen "most aztán már tényleg nagyon túlkoros vagyok" címszóval mihamarabb húzzam már el a csíkot otthonról.
A húszas éveimet pedig azzal töltöttem FOLYAMATOS(!) munka/munkalehetőség keresés/tanulás mellett, hogy mihamarabb "családot alapítsak". Persze a nagy rágörcsölés miatt nem jött össze semmi.
4-es válaszoló voltam.
És ha valaki 25 évesen nem ilyen akkor mi van?
Vannak olyanok akik nem is akarnak megfelelni mások elvárásainak, ahogy én.
Növeljük kicsit a korhatárt. Legyen 27 év.
Egy 27 éves férfi esetben legyen már diplomája. Saját hitel mentes lakása és autója. Járjon edzeni és figyeljen a táplálkozásra. Mivel 27 éves ezért tényleg mindent adjon bele hogy a 18 éves fiúk 70 kilós testalkatával ő is rendelkezzen! Vagy nem fog barátnőt szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!