Szerintetek fura, ha egy 25 éves srácnak az az egyik hobbija, hogy házakat épít, és rendez be a SIMS 3-ban?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 16:47
1/11 anonim válasza:
Imádtam ezt csinálni, csak ezért simseztem , szerint kreatív dolog, egyáltalán nem fura. 20/F
2/11 anonim válasza:
34 vagyok, nő, és ugyanezt csinálom, csak Sims 2-ben. Egy napom elment azzal, hogy kódokat kerestem, hogy a garázsnak és a háznak legyen közös fala, úgy, hogy a ház emelt alapon van.
3/11 A kérdező kommentje:
#2 a Sims 3-ban constrainfloorelevation false ez a kód :D
2022. márc. 31. 17:13
4/11 anonim válasza:
Én 18 éves koromig minecraftoztam, hogy házakat építsek benne. Csak azért hagytam abba, mert rákattantam a modellezésre és abban több lehetőségem lett. Szerintem nem gáz.
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Mindenki azt csinál szabadidejében amit akar.
27N
6/11 anonim válasza:
Lehet ezt nagyon komoly szinten is művelni, tényleg hobbi szinten. Vérprofi alkotásokat láttam már párszor yt-n, legyen az sims 2, sims 3, esetleg minecraft. Rendesen történelmi és építészeti stílusokat valósít meg csomó alkotó. Szóval szerintem igen, simán lehet hobbi. Főleg akiket vonz az építészet.
7/11 anonim válasza:
Normális, bár nem biztos, hogy előnyös. Ha visszakaphatnám az időt, amit játékokra pazaroltam el ezerszer boldogabb ember lennék, de gondolom nem mindenki ilyen.
8/11 anonim válasza:
29/F vagyok, minden féle játékkal játszom, ez lehet bárki hobbija inkább mint hogy baja essen, vagy bajt csináljon.
9/11 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy 25-évesen miért érzed furának. Nyugodtan gyakorold!
10/11 anonim válasza:
Én még gyakran játszom a simssel 21 évesen (TS3 és TS4), a szüleim hülyeségnek tartják, de engem kikapcsol. Én is lakberendezni szeretek benne, kívülről bénák a házaim, de belülről mesterművek :D
Nem gáz szerintem egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!