Jó vétel volt ez a motor egy 25 éves srácnak?
Figyelt kérdés
A keret azért véges volt, de szépet, erőset, és kifogástalan állapotút akartam, így választottam ezt.
Leginkább magamért vettem, nem volt szempont hogy lány is jöjjön, velem de ha akar az sem gond.
2017. máj. 17. 13:44
1/6 anonim válasza:
Nemtudom milyen válaszra válsz. Ebből csak annyi látszik, hogy lemosták a fénykép elött.
2/6 anonim válasza:
Ebből se árat, se műszaki dolgot nem tudtunk meg.
3/6 A kérdező kommentje:
1,5 millió volt a vételár, 180 lóerő, 1000 köbcenti, 2006-os modell, 56e km-rel.
2017. máj. 17. 13:53
4/6 anonim válasza:
Gondolom megnézted a többit, és hogy azoknak milyen volt az ár/érték aránya és azért választottad ezt, mert ez nyert, nem igaz? Akkor mi a kérdés, gondolom jó vétel volt. Sőt egy 28 éves srácnak is.
5/6 anonim válasza:
Ha már megvetted nem tök mindegy? Amúgy meg ha csak azt karod hallani hogy jó vétel volt akkor tessék: Nagyon jó vétel volt!Te vagy a legjobb 25 éves motorbiciklivásárlószakértőkirálysrác!
6/6 anonim válasza:
1,5 millát kib**ni egy motorra.. amivel mondjuk télen közlekedni sem tudsz, amin esőben sz@rráázol?!
Egyáltalán nem jó vétel..
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!