Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jó vétel volt ez a motor egy...

Jó vétel volt ez a motor egy 25 éves srácnak?

Figyelt kérdés

A keret azért véges volt, de szépet, erőset, és kifogástalan állapotút akartam, így választottam ezt.

[link]

Leginkább magamért vettem, nem volt szempont hogy lány is jöjjön, velem de ha akar az sem gond.

2017. máj. 17. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen válaszra válsz. Ebből csak annyi látszik, hogy lemosták a fénykép elött.
2017. máj. 17. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebből se árat, se műszaki dolgot nem tudtunk meg.
2017. máj. 17. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
1,5 millió volt a vételár, 180 lóerő, 1000 köbcenti, 2006-os modell, 56e km-rel.
2017. máj. 17. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom megnézted a többit, és hogy azoknak milyen volt az ár/érték aránya és azért választottad ezt, mert ez nyert, nem igaz? Akkor mi a kérdés, gondolom jó vétel volt. Sőt egy 28 éves srácnak is.
2017. máj. 17. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már megvetted nem tök mindegy? Amúgy meg ha csak azt karod hallani hogy jó vétel volt akkor tessék: Nagyon jó vétel volt!Te vagy a legjobb 25 éves motorbiciklivásárlószakértőkirálysrác!
2017. máj. 17. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

1,5 millát kib**ni egy motorra.. amivel mondjuk télen közlekedni sem tudsz, amin esőben sz@rráázol?!

Egyáltalán nem jó vétel..

F

2017. máj. 17. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!