Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hát nem nevetséges az élet?...

Hát nem nevetséges az élet? Hogy teheti tönkre az a hiányzó néhány centi az ember életet? Hogy múlhat ennyin a boldogság?

Figyelt kérdés

Igen, a pénisz méretéről beszélek.

Annyira kevésnek tűnik az a 2-3 centi, pedig kb. ennyi szokott lenni a különbség egy kicsi és egy olyan közepes méret között, ami már sok nőnek megfelel. Annyira apró különbségnek tűnik, mégis teljesen más életre van kárhoztatva az, akinek hiányzik az a pár centi, mint az, akinek megvan.

Ez annyira igazságtalan! Tudom, hogy más területeken is igazságtalan az élet, de az igazi tragédiákat leszámítva szerintem ez a legrosszabb dolog a világon.

Egy normál pénisszel megvalósítható jó szex, és az ezzel összefüggő boldog párkapcsolat, önbecsülés, elégedettség elengedhetetlen része egy lelkileg és testileg is egészséges életnek. Enélkül az ember csak afféle nyomorult boldogtalan fantoméletet élhet. Hát ennyi múlik pár centiméteren, ez választja el egymástól a mennyei boldogságot és az életnek csúfolt, hiábavaló, nyomorúságos valamit. Ilyen kevésen múlik.

Ez annyira szimbolikus, számomra semmi nem foglalja jobban össze az élet kegyetlenségét és igazságtalanságát. Ismétlem, nem az élet feldolgozhatatlan veszteségeire és tragédiáira gondolok, azok nyilván más kategóriát jelentenek. De a hétköznapi élet síkján, a nem szó szerint életbevágó dolgok között nem nagyon érheti ennél rosszabb és lelkileg megnyomorítóbb dolog az embert.

Mit gondoltok erről? Hogy lehet ezt feldolgozni? Lehet ezzel egyáltalán kezdeni valamit? Vagy csak elszenvedni és elviselni lehet, beletörődve a sorsba? De hogyan? Hogy lehet szembenézni ezzel, és tudomásul venni, hogy még talán évtizedeket kell ebben a kárhozatban leélni?

Mit tanácsolnátok egy ettől szenvedő embernek? Lehet bárhogy segíteni egy ilyen személynek? Mit kellene tennie? Van így bárminek is értelme? Van köztetek olyan, aki ismer ilyen embert, vagy maga is ebben a helyzetben van? Ha igen, ti hogy kezelitek ezt, milyen tapasztalataitok vannak? Van kiút ebből a helyzetből azt a bizonyos nyilvánvaló, ám félelmetes és végleges megoldást leszámítva?

2022. nov. 26. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Páromé is rövidebb kb 2 centivel, mint ami engem totál kielégítene, így szex közben használunk dildót is. Probléma megoldva. Biztos nem hagynám el őt ezért, mert szeretem nagyon. És az igazi szeretet nem csak egy testrész körül forog. Bár sok embernek erről fogalma sincs.
2022. nov. 29. 22:18
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Bár nekem meg pont hatalmas 23 centis farok jutott az életben, ami szintén legtöbbször hátrány mint előny, de elolvasva ezt a kérdést, objektíven arra jutottam, hogy elmebeteg vagy. Már az egész megfogalmazásból ordít, hogy mennyire ennek a rabja vagy, ami azt sejteti, hogy vagy 1-2 kudarc miatt alaptalanul beletaszítottad magad ebbe vagy pedig tényleg kb 10 centinek és nagyon vékonynak kell lennie ahhoz, hogy így lásd az életed. 13-14 centivel, átlag vastagsággal még el lehet boldogulni.

De egyébként ez van, kicsi az esélye, hogy egy férfi a legtöbb nőnek szinte tökéletes fizimiskával, magassággal vagy farokmérettel rendelkezzen. Ez egy szerencsejáték amiben néhányan nyernek, nincs ebben semmi meglepő, mivel sok minden másban ugyanígy vagyunk, pl intelligencia, anyagiak. El kell tudni fogadni, hogy nem te leszel a szexmester és a nagybetűs férfi a nők szemébe de én még azért nem adnám fel ha nem totálisan mikropénisz.

Ha az, akkor pedig keresnék valami más területet amiben kiteljesedhetek, de persze könnyű ezt mondani, nehéz szex nélkül élni. Bár egyébként nekem voltak időszakok, amikor rengeteg szexben volt részem és kicsit kezdett uncsi lenni, és voltak olyan időszakok amikor meg egyáltalán nem ismerkedtem. Picit túlértékelt ez én úgy gondolom, de én pl nagyon nehezen tudok elélvezni ezért nem nyújt talán akkora élvezetet maga a szex, sokkal inkább az ismerkedés, vadászás, hódítás és a csaj magamévá tevése. Mindenesetre borzasztó kisugárzásod van, ezt nem csípik a csajok.

2022. nov. 29. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A nyafogás sokkal taszítóbb, mint a kicsi (?) pénisz.

Mondjuk mi lenne, ha ismerkednél? Biztos megfelelnek valakinek. Csak ne úgy kezdd, hogy ezt elsopànkodod neki.

2022. nov. 30. 08:32
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Sok nőnek pl nagyon rövid a hüvely hossza, így lehet pont elegendő lenne a te méreted. Ha a technikai oldalát nézzük a dolognak. Sok csajnak pl túl nagy már a 15 cm is, míg nekem pl az rövid.
2022. nov. 30. 11:24
 15/20 anonim válasza:
100%
Nem értem, most téged valaki dobott a péniszed miatt? Vagy csak bebeszéled magadnak? Sokan nevetnek a kis pénisz dumákon, de a valóságban ez nem így működik. Van, akinek a kisebb jobb, nem minden nő szereti a nagyot.
2022. nov. 30. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Ha első randin az a duma, hogy "figyelj, nekem rövid a pélóm" akkor nyugi, nem a farkad méretével van a gond.

Női orgazmust okozni meg nem csak farokkal lehet. Sőt, vlaójban azzal lehet a legkevésbé.

2022. nov. 30. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Miért nem próbálsz rendelni potencia és penisz növelő szert a netrol!Én is használom őket és már 2 hónap alatt 3 centivel hosszabb és 1,5 centivel vastagabb lett a peniszem!Ez a méret már csak nagyobb lehet,nem kisebb!Van penisz pumpam és penisz gyűrűm is!Szép látvány,ahogy apenisz pumpaban duzzad nagy makkja!
2022. dec. 15. 14:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Geez...

És majd ha hazaviszed a csajt, akkor ksizaladsz a mosdóba felmpumpálni a farkadat, vagy ott előtte fogod cisnálni?:D

2022. dec. 15. 14:55
 19/20 he84 ***** válasza:
Csak mondom, hogy a legtöbb nőnek (nekem is) eléggé lehangoló és taszító az, ha egy férfi bármilyen módszerrel is növeszti, vagy növeszteni próbálja a péniszét, pont hogy szánalmas és nevetséges. Ez valójában egy hazugság, nem önmagadat adás, tehát egy megtévesztés. Inkább legyen kicsi és ügyeskedjen (nem csak a péniszével és nem csak behatolásos szex létezik), az sokkal jobb és becsülendő, mint a növesztés, ami nem az.
2022. dec. 16. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Elég nagy farkam van, mégsem élek (másokkal) szexuális életet.
2022. dec. 19. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!