Ezek után miért panaszkodnak a nők hogy inkompetensnek tartják őket magas, és komoly pozíciókban?
Tudom hogy most mindenki jelenteni fog, hímsovinisztának, és aljas gazembernek nevez, de szerintem ez az eredménye ha egy nő kezébe adnak ekkora hatalmat. Nem is értem miért nincs még börtönben.
A nőket felesleges hibáztatni és tőlük erre vallomást várni mert női genetika, hogy ők nem tudnak ezekért felelősséget vállalni. Nem olyanok mint mi vagyunk, hogy van egy cél és amiatt kell hogy mit hogy rontunk el. Ők érzelmi emberek, és bevallani hogy bénák ebben meg abban az nekik túlságosan fáj. Gyermekek, el kell fogadni hogy mi ezeket jobban csináljuk és nem kell megértetni velük, csak megszerezni fölöttük a hatalmat, mert észre sem veszik, hisz nem értenek hozzá. A saját gyerekedet se kéred hogy had vezess te mindent, hanem csak csinálod.
Egy jó idézet amit láttam yt:
Only a woman can be empowered and a victim at the same time.
Ha megnézed akár csak a hazai férfi politikusokat,köztük is ugyanúgy vannak ilyen inkompetensek,szóval ez nem nemtől függ.
Férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!