Ezek után miért panaszkodnak a nők hogy inkompetensnek tartják őket magas, és komoly pozíciókban?
Figyelt kérdés
Tudom hogy most mindenki jelenteni fog, hímsovinisztának, és aljas gazembernek nevez, de szerintem ez az eredménye ha egy nő kezébe adnak ekkora hatalmat. Nem is értem miért nincs még börtönben.
2022. nov. 22. 19:38
11/26 anonim válasza:
#4 másszál akkor a falra, le se gyere, mindenkinek jobb lesz. Ha kicsit informálódnál a világból tudnád, hogy a zseniális konzervatív vezetésed hatására nem érkeznek majd lelőni az afrikai kannibál vademberek, mert éhen is halunk, meg meg is fagyunk előtte hamarosan. Amúgy lóf@szt nem csinált, az a pár kilométer kerítés, amire annyira veri magát a határon kb annyi, mintha egy nyílt mező közepére tennél egy kaput és őrzői, na ott aztán nem jöhet ám át senki. Több haszna nincs, csak az ilyen idiótákat vezetik meg ezzel is, mint te. Nem vagyok szélsőséges liberális, de lassan itt a harmadik világháború küszöbén, őrületes infláció, alapvető élelmiszer, üzemanyag hiányok idején k*rvára leszarom a vadembereket, ne haragudj.
12/26 A kérdező kommentje:
Ha megfagysz köszönd meg Ukrajnának.
2022. nov. 22. 21:33
13/26 anonim válasza:
Igen, persze mert azok is magukat támadták meg és magukat is bombázzák hónapok óta tudjuk… 😩
14/26 A kérdező kommentje:
Értsd már meg hogy Ukrajna kezdte a cirkuszt. Biztos azért támadták meg őket az oroszok mert olyan aranyos népség.
2022. nov. 22. 21:37
16/26 anonim válasza:
Mivel kezdte? Tudnál valamit független forrásból linkelni? Érdekelne komolyan. Ha az neked megér egy háborút, meg több tízezer ártatlan ember halálát, hogy egy ország le akarja rázni magáról a keleti nyomást és nyugat felé nyitna inkább, akkor megértem. De annyit hallom ezt a dolgot, hogy Ukrajna ezzel meg ezzel “húzgálta az orosz medve bajszát”, viszont egy konkrét bizonyítékot még nem láttam róla. Csak kb annyit hogy “hidd el ha én mondom teso”. Nekem az valahogy kevés. Te honnan tudod? Ott voltál? Grúziát is azért támadta meg Oroszország, mert olyan aranyos népség, vagy arról mi a véleményed? Mivel érdemelték ki?
17/26 A kérdező kommentje:
Oroszokat gyilkoltak, égettek el Ukrajnában az ukránok. Putyinnak nem volt más választása.
2022. nov. 22. 22:04
18/26 anonim válasza:
De ezt kérdezem, hogy hol erre a bizonyíték? Mert semmit nem találok róla sehol, csak azt, hogy Putyin ezt mondja. De akkor valami dokumentáció erről hol található? Nekem ennyi kevés, hogy valaki azt mondja, hogy…
19/26 anonim válasza:
Egy nő. Ennyi erővel soha többet fehér hetero férfit, mert Hitler.
20/26 A kérdező kommentje:
Komolyan azt gondolod hogy Ujrajna majd híresztelni fogja hogy miket csinálnak az ott élő oroszokkal?
2022. nov. 22. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!