A boldogok pszichopaták?
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 13:35
1/32 anonim válasza:
Nem minden boldog pszichopata, de minden pszichopata boldog.
2/32 anonim válasza:
Hát én boldogtalan vagyok, de a Szökés psycho killer-jére a Zsebesre akarok hasonlítani. Most már a hajam is olyan melírozott lett, mint a Zsebesnek a 2. évadban.
3/32 anonim válasza:
Őőőő ez a kérdés így.. mi?
És mit keres a politika kategóriában?
4/32 DK-s válasza:
A kettőnek mi köze egymáshoz?
Egy pszichopátiás jellemet mutató ember nem hinném, hogy egyáltalán ismeri a boldogság érzetét. Soha nem elégedett semmivel, maximalista azokban a kérdésekben, amik érdeklik. Érzelmileg érzéketlen, jellemzően tanult viselkedés-formákkal reagál. A düh kivételével. Azt élvezi.
5/32 anonim válasza:
A pszichopata rengeteget szorong, leginkább akkor, ha nem kapja meg a kellő figyelmet, amire állandóan éhes. Meghalnak akkor, ha nem ők vannak a középpontban és nem őket csodálja körülöttük mindenki.
6/32 anonim válasza:
Nem volt hatásos a kezelés külföldön számára:)Tudjuk kire gondolok.
7/32 DK-s válasza:
#6-nak:
"Ő" inkább skizofrén, mint pszichopata.
Sokkal rosszabbul állnánk.
8/32 anonim válasza:
Én már nem tudom de elég fura a nyelvöltögetés meg ilyenek.Ez bizonyos gyógyszerek mellékhatása és bizonyos gyógyszerek okoznak ám személyiség torzulást is és lehet ezt láthatjuk éppen meg a hízás is bizonyos gyógyszerek eredménye.
9/32 DK-s válasza:
#8-nak:
Önkontroll hiánya ami a viselkedést, öltözködést, következetességet érinti.
Nyilvános találkozón látványos seggvakarás, a t'kének az igazgatása, és felmerült a zsebhoki gyanúja is.
Tipikus skizofrén jegyek, szétesett személyiséget mutat. Az esetleges gyógyszerek csak moderálni tudják.
10/32 anonim válasza:
Az komoly!Erre szavaznak sokan:) Grat hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!