Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik a kedvenc városod...

Melyik a kedvenc városod Magyarországon, és miért?

Figyelt kérdés
Nekem Lenti, mert valahogyan nagyon nyugtató hatással van rám a város és nagyon jó hangulata van.
2022. nov. 20. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Eger, a fürdői, strandja miatt, meg a bazilika, meg a parkja(nem ugrik be a neve), meg.....a volt párom miatt rengeteget voltam ott, de ő már sosem tér vissza, Magyarországra sem. :(

Gyöngyös is még, van egy romantikája, pláne a mátrába felvezető út, kisvasút, stb.

2022. nov. 20. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Sopron és Szeged.
2022. nov. 21. 02:52
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Itthon Budapest az egyetlen éltető és jó hely, minden más depresszív és borzalom
2022. nov. 21. 06:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyöngyös meg a romantika 😂😂
2022. nov. 21. 06:13
 15/21 anonim válasza:
88%
Nekem Debrecen a Nagyerdő, az állatkert, vidámpark és a lovaskocsikázás miatt.
2022. nov. 21. 10:21
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Kecskemét a főtere miatt.
2022. nov. 21. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
94%

Székesfehérvár- itt nőttem fel mellette, kb 2. otthonomnak érzem, nincs itt sok minden, de pont ideális mérete van, sok az ember de nem fullasztóan nagy az embertömeg. Szép parkok, tavak, erdők vannak benne és a közelében, jók a gimik, tetszetős a belvárosa

Budapest- ide járok egyetemre. Korábban nem szerettem (lakni nem biztos, hogy laknék itt valaha is), de feljárkálni jó ide. Nagyon más, mint a 4500-as község, ahonnan származom. Tele van lehetőségekkel, látnivalókkal, mindenféle kultúrájú, anyagi helyzetű emberrel. Nagyon jó a tömegközlekedés, főleg az olyan tájékozódni képtelen egyéneknek jó ez, mint én.

Szolnok- Egyszerűen gyönyörű. Az Alföld kellős közepén van, a Tisza partján. Sportos város, az emberek ott mindig izegnek-mozognak (a kb 5-10 nap alapján, amennyit voltam ott). Rettentő hangulatos a rózsa liget, tetszik az építészet: templomok, Tiszavirág híd, belváros, víztorony. Finom a fagyi ott, a Reptár egy király hely, a fürdő nem rossz, a Tisza partja mentén van egy nagyon aranyos kocsma, melyben sajnos még nem volt alkalmam vendégeskedni, mert kiskorúként láttam. A közelben lévő Szajol vize isteni jó, illetve aranyos vadasparkban is jártam.

Szóval így:

Nosztalgia, kényelem: Fehérvár

Bulizás, tanulás, társasági élet: Budapest

Igazi, nyári hangulat: Szolnok

2022. nov. 23. 14:46
 18/21 anonim ***** válasza:
32%

Budapest, mert itt van minden is.

És nem buta fideszes mindenki, mint vidéken.

2022. nov. 23. 15:20
 19/21 anonim ***** válasza:
74%
Budapest. Az egyetlen európai színvonalú városunk, egy kellemes sziget ebben a fertőben. Szeged, Győr és Debrecen lehetne még ilyen.
2022. nov. 24. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
A 3 megyeszékhely milyen esetben lehetne olyan mint Bp? :D
2022. nov. 25. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!