Melyik a kedvenc városod Magyarországon, és miért?
Eger, a fürdői, strandja miatt, meg a bazilika, meg a parkja(nem ugrik be a neve), meg.....a volt párom miatt rengeteget voltam ott, de ő már sosem tér vissza, Magyarországra sem. :(
Gyöngyös is még, van egy romantikája, pláne a mátrába felvezető út, kisvasút, stb.
Székesfehérvár- itt nőttem fel mellette, kb 2. otthonomnak érzem, nincs itt sok minden, de pont ideális mérete van, sok az ember de nem fullasztóan nagy az embertömeg. Szép parkok, tavak, erdők vannak benne és a közelében, jók a gimik, tetszetős a belvárosa
Budapest- ide járok egyetemre. Korábban nem szerettem (lakni nem biztos, hogy laknék itt valaha is), de feljárkálni jó ide. Nagyon más, mint a 4500-as község, ahonnan származom. Tele van lehetőségekkel, látnivalókkal, mindenféle kultúrájú, anyagi helyzetű emberrel. Nagyon jó a tömegközlekedés, főleg az olyan tájékozódni képtelen egyéneknek jó ez, mint én.
Szolnok- Egyszerűen gyönyörű. Az Alföld kellős közepén van, a Tisza partján. Sportos város, az emberek ott mindig izegnek-mozognak (a kb 5-10 nap alapján, amennyit voltam ott). Rettentő hangulatos a rózsa liget, tetszik az építészet: templomok, Tiszavirág híd, belváros, víztorony. Finom a fagyi ott, a Reptár egy király hely, a fürdő nem rossz, a Tisza partja mentén van egy nagyon aranyos kocsma, melyben sajnos még nem volt alkalmam vendégeskedni, mert kiskorúként láttam. A közelben lévő Szajol vize isteni jó, illetve aranyos vadasparkban is jártam.
Szóval így:
Nosztalgia, kényelem: Fehérvár
Bulizás, tanulás, társasági élet: Budapest
Igazi, nyári hangulat: Szolnok
Budapest, mert itt van minden is.
És nem buta fideszes mindenki, mint vidéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!