Melyik a kedvenc Magyarországi városod és miért?
Balatonföldvár - mert gyönyörű és tiszta, a strandok is jók és ingyenesek.
Szilvásvárad - az erdő és a forrás miatt.
Nekem az örök kedvencem Szeged. Nagyon sok emlék köt oda,mivel eddig életem kb. 1/3-át éltem le ott,de ezután is napi szinten járok be.
Nagyon szeretem azt Szegedben,hogy
-szinte alig lehet eltévedni,és még szerintem egy turista is simán kiismerheti magát ebben a városban
-évszaktól függetlenül egy csomó lehetőséget kínál a szórakozásra,művelődésre stb. (lsd. Hungarikum fesztivál,Karácsonyi vásár,Szabadtéri játékok,a SZIN,a Somogyi könyvtár,és még sorolhatnám)
-kezd "bezöldülni",vagyis igyekszik környezetbarát lenni,de ugyanakkor sikerül megőriznie a tipikus "szögedies" arculatot
-az oktatás itt kiemelkedő szerepet kap,lévén mivel ez egy egyetemi város,és jómagam is egyetemista vagyok
Egyszóval: csak a szép és a jó jut eszembe Szegedről :)
ACÉLVÁROS!
Miskolc a kedvencem, itt nőttem fel.
Esztergom.
Az ország másik végében lakom, de nagyon gyakran megfordulok itt. Egyszerűen lenyűgöz. Szerintem mesze a legszebb magyar város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!