Fiúk! Régebben (20-25 éves korotokban) milyen gyakran ittatok alkoholt? Cigiztetek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 18:53
1/10 anonim válasza:
Ugyan nem régebben voltam ez a korosztály, hanem most vagyok, de egy szál cigarettát nem szívtam még el, és nem iszom túl sok alkoholt, max sört vagy bort néha.
2/10 anonim válasza:
Alkoholt szinte alig ittam, viszont időnként dohányoztam. Aztán ez megfordult: a cigit teljesen abbahagytam, hétvégenként viszont szoktam inni (de csak azért, hogy hangulatba jöjjek). :)
3/10 Senior Séf válasza:
Mintegy 40 éve voltam a kérdéses életkorban, és bevallom, az árvák könnye sem volt tőlem biztonságban. Cigiből is elment az (akkor még) egy doboz, ami 33 éves koromra háromra nőtte ki magát.
4/10 A kérdező kommentje:
3as válaszoló:
Milyen gyakran tetszett alkoholt inni?
2022. nov. 20. 20:24
5/10 anonim válasza:
20 evesen rendszeresen néztünk meccset kocsmában. Ez mindig pénteken volt csak, ilyenkor se az a sárgaföldig le, hanem a jól érzem magam, de még hazatalálok szintig. Cigizni soha, nem is fogok
6/10 anonim válasza:
én most vagyok 25, soha egy szál cigit nem szívtam el, az utóbbi 1-2 évben viszont többet iszok mint eddig, ami még mindig annyit takar, hogy megiszok kb hetente egy üveg sört
7/10 anonim válasza:
27 vagyok.Sohasem cigiztem.Az alkohol is annyi,hogy szilveszterkor egy koccintás vagy max valami olyan süti, amiben van alkohol és ennyi.Hülyesègnek tartom a cigit is meg a piàlàst is.
8/10 anonim válasza:
14 éves korom óta rendszeresen dohányzom, 24 évesen elváltam,25 éves koromban jött a 2008-as gazdadági manőver ami 2 vállalkozásomat vitte a levesbe, szóval ja... Ott iszogattam pár hónapig rendesen
9/10 A kérdező kommentje:
8: A mai napig dohanyzik?
2022. nov. 25. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!