Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélik el az örömlányoka...

Miért ítélik el az örömlányokat ilyen sokan?

Figyelt kérdés
A mérnökök az agyukat használják, a szakmunkásuk az izmaikat, az örömlányok meg ami a lábuk között van. Tehát mindenki a testéből él végső soron. A szex pedig egy ugyanolyan szolgáltatás, mint bármi más. A masszőröket is ítéljük el akkor, mert testi örömet okoznak idegen embereknek pénzért? Azt sem mondanám, hogy könnyű pénzszerzési forrás, mert aki szexelt már 2 percnél tovább az tudja, hogy fárasztó. Ők pedig órákon át csinálják és csúcsteljesítményt kell nyújtaniuk, nem csak grillcsirke pózban feküdni az ágyon, sokszor olyan férfiaknak akikhez amúgy bottal sem nyúlnának. Egyszerűen nem értem, mi olyan rossz abban, ha az ember ezt a hivatást választja.

2022. nov. 19. 22:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%
Én azokat nézem le, akik tuskók, rámnyomják a telefont, nem képesek ember módjára viselkedni, esetleg a stricijüknek dolgoznak, drogoznak...sok ilyen van a köreikben. De általában nincs bajom velük, aki nem tartozik az előbb felsoroltakba.
2022. nov. 20. 11:02
 22/38 anonim ***** válasza:
55%

#18: Ismételten csak azt tudom mondani mint mindig. Nulla hozzáadott érték mellett keresnek irreálisan nagy pénzt, valahol kompenzálódnia kell a dolognak. (Lehet a másik prostis kérdésnél fejtettem ki jobban). Nincs olyan, hogy nulla befektetéssel (tágabban értelmezve), óriási pénzt lehessen keresni. Annak meg kell fizetni az árát valahol. A prosti úgy fizeti meg, ahogy.

2022. nov. 20. 13:16
 23/38 anonim ***** válasza:
22 Most volt egy másikban hogy online magamutogatók, ideértve akár a streamereket is, pont nulla befektetéssel keresnek irreálisan nagy pénzeket.
2022. nov. 20. 16:51
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nulla befektetés amúgy? Egy ingatlanközvetítő mit fektet be? Aztán ha összejön egy adásvétel, akkor le is ugrik 1 milla neki, mi?
2022. nov. 20. 16:53
 25/38 anonim ***** válasza:

#23: Persze, lehet mondani olyan területeket, amik túl vannak tolva nagyon mostanság, de azért szerintem azzal a többség tisztában van, hogy az influencerkedésnél is kell komoly energiát beletenni, hogy tényleg akkora összeget le lehessen akasztani, mint amiről a mende-mondák szólnak. De ennyi erővel soroljuk ide az élsportolókat, modelleket, színészeket stb is.

#24: Azt hittem két oldallal korábban már kiveséztük, hogy nem csak anyagi befektetésről van szó...

2022. nov. 20. 17:42
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy "nem csak". Akkor az anyagi részére nyugodtan mondhatjuk azt, hogy van egy rakás más tevékenység ami még annyi anyagi befektetést sem igényel, mint az hogy egy prosti megteremti és fenntartja a szolgáltatásához a megfelelő feltételeket.

És ha nem az anyagiakról van szó, hanem a tudásról, akkor bizony a prostinak is képben kell lenni a saját szakmájával, ideértve a jogszabályi környezetet, egészségügyi kontrollt, marketinget, az ügyfélkör kezelését és még lehetne sorolni. Ha nem így lenne, akkor nem lennének olyanok, akik bármikor ráérnek 15-ért, és mások akiknél 40-ért is napokra de néha egy hétre előre kell fixálni (fyi).

2022. nov. 20. 18:14
 27/38 anonim ***** válasza:
#26: És ezeket nem kell tudni minden e.v-nek?
2022. nov. 20. 19:58
 28/38 anonim ***** válasza:
27 Akkor éppen ezzel emelted be őket a többi e.v. közé. QED
2022. nov. 20. 20:04
 29/38 anonim ***** válasza:
58%
ev-k adnak nyugtát
2022. nov. 20. 20:07
 30/38 anonim ***** válasza:
58%
#28: Nem éppen, hol a hozzáadott érték?
2022. nov. 20. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!