Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire nem normális ha 25...

Mennyire nem normális ha 25 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Már járok pszichológushoz, az önbizalmamom dolgozunk. Elkezdtem többet társaságba járni, ami az elején nehéz volt mert visszahúzódó vagyok.Sok mindenből kimaradtam ennyi idősen?
2022. nov. 18. 10:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy nincsenek vagy nem voltak barátaim. Azt írtam, hogy még nem barátom vagyis párom.
2022. nov. 18. 11:21
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nincs vele probléma, hogy nem volt barátod.

Hogy haladsz az önbizalom növeléssel és mi hiányzik leginkább egy kapcsolatból?

2022. nov. 18. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor fogalmazz értelmesen. Barátnak mást hívunk.
2022. nov. 18. 12:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen a barát az más. De a fiúk is úgy mondják, hogy barátnő.Annyira nem szeretem ha azt mondják, hogy párom. És egyre több embertől hallom, hogy nem szeretik a párom szót.
2022. nov. 18. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, de nem érzem azt hogy akármiből is kimaradtam volna.

Már azt is dícséretesnek tartom hogy felismerted a probléma gyökerét, és igyekszel változtatni rajta. Mindenki más, és mindenki máshogyan, más tempóban éli az életét, ez csak így természetes.

2022. nov. 18. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne rágódj ezen, kérlek, mert egyrészt mindegy, másrészt szuper, hogy eljutottál terápiára és próbálkozol nyitni! Ezekre figyelj, hogy a jelenben kik vannak körülötted, ők milyenek, velük milyen lenne. Ezt a közelmúlton rágódást engedd el, mert semmi értelme. Minél több élményt habzsolj!

24 éves koromig én is egyedül voltam.

49f

2022. nov. 18. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem 29 évesen se volt barátom, hogy ha ezt párkapcsolati szinten értjük.

Annyira nem is érdekel a dolog. Gyereket nem akarok, se szexelni.

Mondjuk lehet, jó lenne egy pár, csak hát ha mondjuk vége lenne a kapcsolatnak, akkor az illetővel lehet hiába voltam jóban, onnantól kezdve jól megutálnánk egymást.

Én is kimaradtam több dologból, de ez a beállítottságnak köszönhető. Engem nem érdekeltek mondjuk a bulik.

Most még bepótolhatod, meg ha nem érzed rá a késztetést, akkor?

2022. nov. 19. 11:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Normális, mindenkinek máshogy jön be a szerelem az életébe
2022. nov. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!