Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális hogy 32 évesen már...

Normális hogy 32 évesen már öregnek érzem magam valamilyen szinten?

Figyelt kérdés

Fiatal srác koromban amikor még 22-25 éves voltam minden hétvégén jártam a haverommal házibulikba, másnaposságot fél nap alatt szintén kipihentem.

Most meg közel a 33hoz családosként örülök ha este 10kor végre az ágyban lehetek. A bulizás egyáltalán nem hiányzik ha tehetem inkább filmet nézek vagy a gyerekeimel töltöm az időt. Nem szeretek emberek közé se járni, igazán nem hiányzik a társasági élet azon formája sem. Ha fizikai munkát végzek gyorsabban elfáradok stb. Meg semmi motiváció nem hajt a munkába sem. Reggel elmegyek dolgozok délután meg haza.

2022. nov. 17. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen egyre szarabb minden

Szar dolog az oregedés

El se tudom kepzelni magam 70-80 evesen, pedig mar 40 vagyok

2022. nov. 17. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Én nem akarok öreg lenni.

Remélem egy hátoldali szívinfarktus gyorsan végez velem, még mielőtt betölteném az 50. születési évemet

2022. nov. 17. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

28 vagyok, és ha nagyon leiszom magam (úgy, hogy nem emlékszem a végére), akkor kell 2 nap mire visszatér a teljes "fittségi állapot".

Annó meg buliztam hajnalig, 2 óra alvás és lenyomtam simán egy műszakot, alig voltam másnapos.

A bulizgatas már engem se hoz lázba, egy beszélgetés a megfelelő emberekkel jobban fel tud tölteni energiával.

2022. nov. 17. 21:55
 4/12 Psycho ***** válasza:
100%

Nem öregebb vagy, hanem érettebb és tapasztaltabb! Ez így sokkal jobban hangzik.

És kérlek ne beszéljetek le róla, ne vegyétel el tőlem, ezzel nyugtatom magam 😅

Egyébként ez normális. Más életszakasz. Mások a célok, más a napi rutin. Több a felelősség.

2022. nov. 17. 22:03
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Hű..a sok vén trotty..🤣 sírhelyeteket már megvettétek? Végrendeletet írtatok már?

Kérdező, én veled ellentétben 32 évesen nem érzem magam öregnek, én se fiatalodok oké, viszont nem mindegy, hogy milyen érzésekkel veszed magad körbe. Én fiatalnak érzem magam, sőt a koronát se tudnák az emberek megmondani, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál.

Ha te öregnek érzed magad, ám legyen, te így döntöttél.

2022. nov. 17. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Jav. koromat se tudnák...
2022. nov. 17. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:

#5 nem vagyok én vén trotty. :D Nem fáj semmim, csak a piát nem bírom már úgy, mint 20 évesen.

2 hónapja a dohánybolti eladó csak nézett rám meredten, amikor odaadtam a személyit és rá volt írva, hogy 94-ben születtem.

Gyorsaságban azért még ott vagyok, a munkatársaktól megkapom néha "pihenj egy kicsit, ne kapkodj, ne rohangálj, hogy bírod még mindig stb.." :)

2022. nov. 17. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Mások meg elhagyják a családot es 20 éves a fittség anélkül.
2022. nov. 17. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
én is ugyanezt érzem 32 évesen. huszonévesen pörögtem jöttem-mentem, piás dolog is igaz és úgy érzem hogy ebből nem lesz nagyon hosszan tartó öregség. persze ki tudja. de felfedeztem a napokban az első ősz hajszálaim is, illetve lassabban gyógyulnak a sérülések, időjárási frontokra is érzékenyebb lettem, meg mindig megfájdul vagy hát, váll derék, nyak, mikor mi szóval csomó olyan dolog amire később szoktak panaszkodni. de kihasználom az időt amennyi jár
2022. nov. 18. 06:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szintén zenész. 30 éves férfi vagyok, gyerekem van családom. És kb el sem járok már itthonról, nincsenek bulik, még az alkohol is jobban megvisel. Más életszakasz. Öregszünk. Ez van.
2022. nov. 18. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!