Normális hogy 32 évesen már öregnek érzem magam valamilyen szinten?
Fiatal srác koromban amikor még 22-25 éves voltam minden hétvégén jártam a haverommal házibulikba, másnaposságot fél nap alatt szintén kipihentem.
Most meg közel a 33hoz családosként örülök ha este 10kor végre az ágyban lehetek. A bulizás egyáltalán nem hiányzik ha tehetem inkább filmet nézek vagy a gyerekeimel töltöm az időt. Nem szeretek emberek közé se járni, igazán nem hiányzik a társasági élet azon formája sem. Ha fizikai munkát végzek gyorsabban elfáradok stb. Meg semmi motiváció nem hajt a munkába sem. Reggel elmegyek dolgozok délután meg haza.
Hat igen egyre szarabb minden
Szar dolog az oregedés
El se tudom kepzelni magam 70-80 evesen, pedig mar 40 vagyok
Én nem akarok öreg lenni.
Remélem egy hátoldali szívinfarktus gyorsan végez velem, még mielőtt betölteném az 50. születési évemet
28 vagyok, és ha nagyon leiszom magam (úgy, hogy nem emlékszem a végére), akkor kell 2 nap mire visszatér a teljes "fittségi állapot".
Annó meg buliztam hajnalig, 2 óra alvás és lenyomtam simán egy műszakot, alig voltam másnapos.
A bulizgatas már engem se hoz lázba, egy beszélgetés a megfelelő emberekkel jobban fel tud tölteni energiával.
Nem öregebb vagy, hanem érettebb és tapasztaltabb! Ez így sokkal jobban hangzik.
És kérlek ne beszéljetek le róla, ne vegyétel el tőlem, ezzel nyugtatom magam 😅
Egyébként ez normális. Más életszakasz. Mások a célok, más a napi rutin. Több a felelősség.
Hű..a sok vén trotty..🤣 sírhelyeteket már megvettétek? Végrendeletet írtatok már?
Kérdező, én veled ellentétben 32 évesen nem érzem magam öregnek, én se fiatalodok oké, viszont nem mindegy, hogy milyen érzésekkel veszed magad körbe. Én fiatalnak érzem magam, sőt a koronát se tudnák az emberek megmondani, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál.
Ha te öregnek érzed magad, ám legyen, te így döntöttél.
#5 nem vagyok én vén trotty. :D Nem fáj semmim, csak a piát nem bírom már úgy, mint 20 évesen.
2 hónapja a dohánybolti eladó csak nézett rám meredten, amikor odaadtam a személyit és rá volt írva, hogy 94-ben születtem.
Gyorsaságban azért még ott vagyok, a munkatársaktól megkapom néha "pihenj egy kicsit, ne kapkodj, ne rohangálj, hogy bírod még mindig stb.." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!