Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mivel lehet elijeszten...

Titeket mivel lehet elijeszteni egy ismerkedésnél, barátkozásnál?

Figyelt kérdés
Engem a semmitmondó, üres kérdésekkel egy perc alatt is pl. hogy vagy, mi újság; valakit el lehet-e azzal, ha túl érzékeny és van egyfajta írói hajlama, és adott esetben túl hosszú szöveget ír.

2022. nov. 12. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Az unalmas, semmitmondó dolgokkal engem is, ilyenekre nem szívesen pazarlom az időmet és nincs szükségem felszínes kapcsolatokra, számomra ez nem a barátság kategória. De a másik véglet sem jó, mikor éppen csak megismerek valakit, de már túl személyes dolgokat kérdez és a magánéletemben turkálna és akkor sem áll le, ha jelzem, hogy ez nekem sok. Illetve ha nagyon nyomulós vagy azt érzem, hogy csak lelki szemetesnek használna.
2022. nov. 12. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
40%

Ha valaki nagyon simaagyú. Felszínes, buta, felületes.Illetve aki mindenre valami mély magyarázatot keres. Nincs humorérzéke, nem érti az iróniát. És az igénytelenség végtelenül taszító számomra.

De az ultimate elijesztő eszköz nálam az, ha valaki nem tud a saját problémáin túllátni, ha csak magával foglalkozik, nem gondol bele, hogy másnak mennyit árt egy-egy cselekedetével vagy szavával. Akár mentálisan, akár anyagilag.

2022. nov. 12. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Engem a vallatással.
2022. nov. 12. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Én a hosszú szövegekkel szerintem elég sok embert elijesztek, de lehet amúgy csak a mondanivalóm unalmas, nem tudom igazából...
2022. nov. 12. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is a pofátlan kérdésekkel.
2022. nov. 12. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Engem is a vallatással, kérdések záporoztatásával.
2022. nov. 13. 22:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én már azzal elijesztek mindenkit ha megszólítom őket. Végülis nem baj, legalább nem kell megerőltetnem magam. Az lepne meg ha egyszer valaki viszonozná, akkor nem tudom mit csinálnék, arra nem vagyok felkészülve.
2022. nov. 16. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!