Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg vannak ilyen aljas...

Tényleg vannak ilyen aljas emberek?

Figyelt kérdés
A nagy kpop fanok képesek csak azért koreaiakkal ismerkedni neten (meg bárhol máshol), hogy koreait tanulhassanak, hogy megértség azokat a béna számokat? És csodálkoznak, hogy a koreaiak elutasítóak az ilyenekkel. Nekem vannak koreai barátaim, ők mesélték, hogy sok európai lány csak kihasználná őket és nem a barátságért, kapcsolatért barátkoznának, hanem csak úgy.

2022. aug. 11. 16:58
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy csak a kpopért. Döbbenet...
2022. aug. 11. 16:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul csak azért jönnek össze koreai férfival, mert koreai.
2022. aug. 11. 17:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem ilyen tini dolog legfőképp, nem tudom elhinni, hogy felnőtt emberek is ilyenek lennének, szóval szerintem ez leginkább egy ilyen tini dolog. Mármint, látják, hogy a kpop énekesek milyen szépek/helyesek, milyen jó a hangjuk, milyen jól táncolnak, és ugye a kpop énekesek többsége koreai (néhány kivétellel), és emiatt, hogy így képernyőn keresztül látják, hogy ők milyen tökéletesek, meg nagyon bejön így nekik az, amit így Dél-Koreából látnak, nekük az az álomvilág, és konkrétan így belehabarodnak a koreaiakba, és ezért próbálnak koreaiakkal barátkozni, ők is vágynak az ilyesmire, és próbálnak közelebb kerülni valamilyen szinten ehhez az egészhez. Ez pont olyan szerintem, mint amikor látják az emberek az amerikai filmekben, hogy ott mennyivel szebb és jobb minden a filmek alapján, és emiatt vágynak oda. Egyszerűen beleszeretnek az egész "Dél-Korea" gondolatba, és próbálnak közelebb kerülni ehhez az egészhez.
2022. aug. 11. 17:10
 4/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem találkoztam még ezzel a problémával, de szerintem ha van ilyen, akkor ezek nem aljasok, hanem ostobák, de rettenetesen. Ilyen régen is volt, az aktuálisan divatban lévő zenét játszó sztárok közül bármelyikkel lefeküdtek az akkori sötét idióták.
2022. aug. 11. 17:15
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

De most ebben mi az aljas?

Mióta világ a világ, ismerkedtek az emberen és beszélgettek pusztán a nyelvtudás fejlesztése céljából.

2022. aug. 11. 17:17
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem aljas, maximum gyerekes kicsit.
2022. aug. 11. 17:20
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem aljas, inkább hasznos a nyelvtanulás, a nyelv gyakorlása.
2022. aug. 11. 17:22
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Mit vársz tini lányoktól? Érett gondolkodást?
2022. aug. 11. 17:28
 9/20 anonim ***** válasza:
39%
Az emberi aljasságnak nincsen határa.
2022. aug. 11. 17:48
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Mert mi a gond azzal, ha megpróbál megtanulni egy nyelvet önszántából? Neked nem tök mindegy, mi a motiváció? Ráadásul nem is titkolják. Ha kinövik a kpop korszakot, marad a tudásuk, amit kamatoztathatnak akár, Nem mellesleg az emberek általában “csak úgy” szoktak ismerkedni, lesz ami, lesz belőle, nem csak azért, hogy házastársak vagy öribarik legyenek.

Mondom mindezt úgy, hogy ki nem állhatom a kpop-ot. De bár ez lenne a legnagyobb “aljasság” az életben.

2022. aug. 11. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!