Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg vannak ilyen aljas...

Tényleg vannak ilyen aljas emberek?

Figyelt kérdés
A nagy kpop fanok képesek csak azért koreaiakkal ismerkedni neten (meg bárhol máshol), hogy koreait tanulhassanak, hogy megértség azokat a béna számokat? És csodálkoznak, hogy a koreaiak elutasítóak az ilyenekkel. Nekem vannak koreai barátaim, ők mesélték, hogy sok európai lány csak kihasználná őket és nem a barátságért, kapcsolatért barátkoznának, hanem csak úgy.

2022. aug. 11. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
98%
Ez mitől aljas, te egysejtű?
2022. aug. 11. 18:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy magát azt, hogy valaki nyelvet akar tanulni, azzal én sem látok problémát. Én is már rengeteg ilyesmi oldalon láttam, hogy valaki szeretne x anyanyelvűekkel beszélni, mivel szeretné a nyelvüket tanulni és szeretne benne segítséget, és ő cserébe pedig a saját nyelvén megtudja őket tanítani. Szerintem az ilyesmivel nincs baj, ha mindkét fél vevő erre és ha az elején le van tisztázva, hogy kinek mi a szándéka. Szóval, hogy az adott fél csak a nyelvet szeretné gyakorolni? Vagy barátkozni akar, és akár a jövőben találkozni is? Szerintem ez a legfontosabb, hogy le kell tisztázni, hogy pontosan mit is akar a másik fél, ha pedig te neked az úgy nincs rendben, akkor ti nem egymás emberei vagytok.
2022. aug. 11. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem aljasság, viszont tényleg zavaró lehet a koreai emberek számára. De nem rosszindulatból teszik ezt a Kpop-rajongók.
2022. aug. 11. 19:33
 14/20 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy nem tisztázzák le az elején, hogy mit akarnak. Barátkozni kezdenek, aztán később derül ki, hogy csak kpopperek. Hátulról mellbe...És a sokaid ilyen után nagyon kiábrándító a koreaiak számára.
2022. aug. 11. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
És az szerinted rendben van, hogy rengeteg koreai azért barátkozik külföldiekkel, hogy angolul tanulhasson/gyakorolhasson? Ez oda-vissza működik, mindkét motiváció borzalmas, ha csak ezért közelítenek meg mást, és maga a másik személyisége nem is számít, csak az, hogy az illető az adott nyelvet gyakorolhassa. Ez a kpop-tól függetlenül így van, nem kell ennyire kiélezni erre.
2022. aug. 11. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ilyen ismerősöm. Őt nem a nyelvtanulás érdekelte, hanem csak

simán bele volt bolondulva az ázsiai emberekbe. Meglátott egy ázsiai csávót az útón neki már kellett az instája stb. Még a kínai üzletből is rámászott az elárusítóra. Mindig arról beszélt, hogy neki félvér gyerekek kellenek és egy koreai pali. Kpop fan, és igaz én is szeretem a kpop-ot, de számomra ez már annyira visszataszító volt, hogy nem bírtam vele többet barátkozni, mert már én is szégyelltem vele lenni.

2022. aug. 11. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
99%

"Szia! Szeretnék megtanulni pár alap dolgot koreaiul. Tudnál nekem segíteni, mint anyanyelvi szinten beszélő?"

"Na nem, ezt itt nem, ez nagyon csúnya dolog, mit is képzelsz magadról"

Azt a mindenit micsoda felfogások vannak itt.

Azért ismerkedtem össze 1 japán és 2 koreai barátommal elsősorban annak idején, hogy gyakorolhassam a nyelvtudásom.

Azért nézek koreai videókat napi szinten, hogy gyarapítsam a szókincsem.

Szoktam spanyol szavakat is tanulni az édesanyám spanyol nyelvkönyvéből.

Szerintem nagyon aljas, bunkó ember vagyok, kihasználom a világot meg mindenkit is, nem is tudom, hogy lehet boldog életem ilyen szánalomra méltó cselekedetekkel.

2022. aug. 11. 22:46
 18/20 anonim ***** válasza:
12%
Biztos nincs bekötve náluk a Google Translate.
2022. aug. 12. 07:09
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól még lehet barátkozni, hogy a kpop a fő motiváció. Még mindig nem értem, hol van a fő probléma...

Nyelvtanulásról van szó a kérdésben, nem arról, hogy mondjuk azért akarnak csak összejönni koreaiakkal, hogy trendi legyen a barik előtt. Na az gáz lenne.

2022. aug. 13. 10:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

rengetegen barátkoznak másokkal nyelvtanulás érdekében. példa a twitter, csomóan azért vannak ott és azért beszélgetnek hogy fejlesszék az angoltudásukat. angollal ez normális, de koreaival már gáz?

akik ezt gondolják azok tipikusan azok az emberek, akik ha megtudják, hogy valaki korait tanul (tisztességesen, tanáárnál, és a nyelv miatt, nem koreai idol fiúcskák miatt), akkor rá is vágják hogy koreaboo

2023. febr. 5. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!