Kerültél már hazugságok csapdájába? Vagy ismertél olyant aki?
Vannak akik olyan jól hazudnak, hogy saját maguk is elhiszik amit mondanak. A hazugságvizsgálót is simán átverik.
Vannak erre szakosodott szakemberek plusz gépek, pl. gyilkosok, pszichopaták miatt, de az ilyenekről tényleg nehéz megmondani, hogy mikor mondanak igazat. Profik
Egy házibuliban megdugtam hármasban egy haverom nőjét, mert a sajátom nem akart dugni. Egy másik haverom szerelmes volt a haverom nőjébe, de mivel őt nem hívtuk meg a szexpartiba, így elkezdett köpni a barátnőmnek. Ő kérdőre vont, én meg tagadtam mindent és a nő pasija is falazott nekem, így megúsztam az egészet. Aztán végre lefektettem az eredeti csajt is, de rettenetes volt az ágyban, úgyhogy dobtam a haver nőjéért, akivel közben végig kavartam. Túlságosan rajongott értem és mindig csak bundáskenyeret sütött, úgyhogy végül őt is dobtam a következő barátnőmért, de onnantól 16 éven keresztül minden egyes nőmet megcsaltam vele.
Ma már lenyugodtam, a feleségemmel nyitott házasságban vagyunk. És igen, az első numera a haverom nője volt, akivel annyi mindent átéltünk.
Imádlak, Katus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!