Ferfiak/fiuk. Szerintetek mi kell ahhoz hogy egy 150cm magas, kis mellu atlagos testalkatu lany, kompenzálni tudja az alacsonyságát?
Figyelt kérdés
Vagy hogy ez lehetseges e. Mitol lenne egyenlo egy ilyen lany, egy atlagos magassagu lannyal? Persze sokan kedvelik az alacsony lanyokat, de en ugy erzem nem kezelnek egyenloen, szo szerint leneznek haha. Segitene az ha nagyon edzett lenne a testem, hosszu hajam v megmutetnem a melleim? stb. ilyenekre gondolok. vagy eljem le az eletem magassarkuba?2022. nov. 9. 04:49
11/18 anonim válasza:
"Mitol lenne egyenlo egy ilyen lany, egy atlagos magassagu lannyal?"
Önbizalommal. Én 153 cm magas vagyok, mégsem érzem azt, hogy bárki is lenézne. Ha te nem fogadod el magad, az nem más hibája. Senki nem néz le téged, te nézed le saját magad.
12/18 anonim válasza:
Az edzes sokat segitene.
Megmuteni a csocsot? Eszedbe se jusson! Sok ferfi nem szereti a munoket.
Legyen formas segged, noies alkatod.
13/18 anonim válasza:
Ha mindenképpen kompenzálni akarsz javaslom azt a eljárást amikor combcsontot és a lábszár csontot elfűrészelik és egy egy 10 cm-s implantátum áll megtoldják. Szép hosszú lábad lesz nyerhetsz 20 cm-t.
14/18 anonim válasza:
Ne úgy gondolj magadra, hogy alacsony vagy! Inkább kisebb felületen szép. 😊 A jóból keveset adnak.
15/18 anonim válasza:
Egy kép sokat segítene abban, hogy valodi tanácsot lehessen adni!
16/18 anonim válasza:
Miert kene? Sztem az alacsony csajok sokkal vonzobbak. Am az edzes segithet az onbizalmon ha nincs 😊
17/18 anonim válasza:
Nő vagyok és elég magas, de ha mellém áll egy még nálam is magasabb, én is úgy érzem, hogy lenéz engem. Nem tudom, miért van ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!