Figyelj, a mai világban attól, hogy valaki nőnek születik még nem biztos, hogy úgyis tud viselkedni, plusz nem is biztos, hogy nő akar lenni.
Pl. ott van Elliot Page, aki nőnek született, de nem is olyan régen férfivá operáltatta magát. Vannak páran, akik semlegesneműek lettek, ez ma Amerikában igen divat, hogy egyik nemhez tartozónak se gondolja magát, pedig nőnek született, pl Kesha.
Hol nőies az, hogy egyesek felnyírják a hajukat? Attól ők ezt nőiesnek gondolják, én meg nőként meg férfiasnak.
Attól, hogy egy nőnek van melle, meg p..ncija, attól még nem lesz nagybetűs nő.
Szeretném érteni.
Példát írnál, mire gondolsz pontosan? Kérdesekre miért nem válaszolsz? Mitől nő a nő szerinted? És miért nem érti a világot? Nem olyan nehéz kérdések ezek. Ha nem tudsz válaszolni, te magad sem érted, hogy mit kérdezel.
Én se értem mit ír össze vissza a kérdező.
De amúgy még egy nővel se találkoztam, aki értené a világot.
Nő folyamatosan NŐ !
Ezt nem lehet rossz értelemben venni !
Pontosan ez a lényeg a NŐ szó nem definíció, ha nem egy ige .
"Pontosan ez a lényeg a NŐ szó nem definíció, ha nem egy ige ."
Mi az, hogy nem definíció, hanem ige? Ennek az összehasonlításnak semmi értelme.
Egyébként gondolom valami olyan nagyon "eredeti és mély" szójátékot akartál alkotni, hogy a "nők mindig nőnek/fejlődnek". Ez a kérdés alapján például igen nagy szükség is van rá egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!